Nedsat pris! Døgneren
Kategorier / sektioner:

Døgneren (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Vibeke Marx

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711894828
Udgave: 2. (15-02-2018)
Oplag: 1. (15-02-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 206
Originaltitel: Døgneren
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
174,00 kr
60,70 kr

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I en gennemsnitlig, dansk provinsby forsøger en enlig og handicappet far, Aske, at få hverdagen til hænge sammen for sig selv og sin seksårige søn. Far og søn har et anspændt forhold, og Aske mærker, hvordan hans søn langsomt glider fra ham og i stedet begynder at knytte sig til en mandelig pædagog. Aske føler sig truet og begynderhøjlydt at stille spørgsmålstegn ved pædagogens motiver. Romanen er et barsk og humoristisk portræt af nogle af samfundets allersvageste.
Vibeke Marx (f.1948) er en helt central stemme i den danske samtidslitteratur, når det kommer til at skildre de mennesker, der lever på samfundets bund. Hun brød for alvor igennem som skønlitterær forfatter i 1990 med ungdomsromanen Held og lykke Robinson, der vandt en nordisk ungdomsbogskonkurrence. Hun bevæger sig inden for flere forskellige genre, og hendes forfatterskab tæller romaner og noveller til både børn, unge og voksne. Fælles for alle hendes bøger er hendes store sociale engagement, der gør hende til én af den moderne, danske litteraturs stærkeste samtidskritiske stemmer.
"Vibeke Marx skildrer miljøet omkring Aske og Døgneren, så det river i læseren. Der er en afgrund af smerte mellem linjerne, en medmenneskelig forståelse af større art end den, som kommer til udtryk hos de åh så forstående og en viden om, hvad der rører sig i dem, der lever i et ordnet samfunds periferi." - Annelise Vestergaard, Jyllands-Posten.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Døgneren

Døgneren