Nedsat pris! Dopple Ganger-fortællingerne. Stormogulens diamant
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Dopple Ganger-fortællingerne. Stormogulens diamant (Bog, Dansk)

Af: G. P. Taylor

Forlag: Fokal
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788756461894
Udgave: 1. (01-06-2012)
Oplag: 1. (01-06-2012)
Første udgivelsesår: 2012
Serie: Dopple Ganger
Sideantal: 296
Originaltitel: Dopplegangers
Oversætter: Anette Broberg Knudsen
Fagredaktør: Elisabeth R. Kletzing

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det er lykkedes for både Sadie og Saskia at blive adopteret af den venlige, men bestemte forfatterinde Madame Elliott. Og deres vakse ven, Erik Morrissey Ganger, er kommet i lære som detektiv hos skurkenes skræk, Dorcas Potts.
Men en dag modtager Madame Elliott et afpresningsbrev, og snart befinder tvillingerne sig i et tog, hvor forbrydelser foregår lige for næsen af dem. Og ikke nok med det: De ligner til forveksling hændelserne i Madame Elliotts egne kriminalromaner. Hvordan undgår de, at Madame Elliott bliver sat under mistanke? Hun har jo selv skrevet drejebogen til tyveriet af Stormogulens diamant. Tvillingerne kaster sig ind i kampen og får brug for alt deres mod.
Mens toget suser af sted, er Erik på vej i et endnu højere tempo, som passager i Dorcas Potts Bugatti. De har en sag, de skal opklare, og nogle venner, de skal hjælpe. Hvis de når frem, er det afgørende, at de først får fat i Stormogulens diamant. Men selv om Erik er ret god til at stjæle, har han lovet sig selv, at han aldrig vil gøre det mere. Hvad gør man, når det ikke er helt klart, hvad der er det rigtige?

Anmeldelser (0)