Nedsat pris! Dragen Sangeren Helten
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Dragen Sangeren Helten (Hæftet, Dansk)

Af: Jens Østergaard

Forlag: EC Edition
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788791392597
Udgave: 1. (24-02-2012)
Oplag: 2. (30-04-2013)
Første udgivelsesår: 2012
Indbinding: Hæftet
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Dragen Sangeren Helten og anden bog i serien Drengen og dæmonen er begge solgt til det tyske forlag Egmont Lyx for et sekscifret beløb.
Weekendavisen: "Det ret komplekse komplot skiller (debutanten) Jens Østergaard sig fint fra, han skriver godt ... opklaringen gør læseren klogere på slaviske folkesagn".
Nordvestnyt 5 stjerner: "Skriver blændende i et flot og klart sprog ... det er simpelthen en god historie ... fortælleteknisk et mesterstykke".
Bogmagasinet: "Sproget er stramt og plottet interessant ... bogen er troværdig og ekstremt spændende".
Kultunaut: "Jens Østergaard har komponeret en særdeles velafbalanceret debutroman, som både har solide rødder i en velkendt krimiverden og emmer af forfatterens egen originalitet. Læseren efterlades med vaskeægte krimiblod på tanden, og et presserende spørgsmål: Hvornår kommer der mere fra Østergaards velskrivende hånd".
KrimiCirklen: "Det er en virkelig medrivende historie, der på en troværdig måde får plottet til at sidde lige i skabet. Det hele garneret med fine miljø- og persontegninger. Anbefales på det varmeste".
24 Timer: "Underholdende fortælling om mord og vanvid".
Dragen Sangeren Helten er en spændingsroman, der udspiller sig i nutidens København, men trækker stærke tråde til et gammelt, russisk heltedigt. Den er skrevet af debutanten Jens Østergaard.
En bleg og mishandlet pige falder om på gaden på Vesterbro i København. I en lejlighed i nærheden er en ung mand blevet myrdet med et primitivt, hjemmelavet spyd.
Thomas Nyland, en erfaren efterforsker ved Afdeling for Personfarlig Kriminalitet, bliver sat på sagen, men efterforskningen når knap nok at komme i gang, før drabsmanden igen dukker frem af natten – med store personlige følger for Thomas.
Samme nat mister den menneskesky forsker i slavisk folketro, Natalja Rudova, sin far under et indbrud. Fra hans arbejdsværelse forsvinder en fonografisk cylinder – en tidlig forgænger for grammofonpladen – med et ukendt indhold.
Hver for sig forsøger Thomas og Natalja at finde en mening med de brutale forbrydelser. En søgen, der leder dem gennem sexforbrydelser, dragemyter og heltedigte ind i en gal mands verden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dragen Sangeren Helten

Dragen Sangeren Helten