Nedsat pris! LOL 1: Drengefnidder og tøzehørm
Kategorier / sektioner:

LOL 1: Drengefnidder og tøzehørm (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Betina Hundebøll og Charlotte Thorhauge

Forlag: Muusmann Forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793314108
Udgave: 1. (15-07-2015)
Oplag: 2. (15-07-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Serie: LOL
Indbinding: Paperback
Sideantal: 88
Originalsprog: Dansk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

LOL er en glad, sjov, humoristisk og samtidig seriøs og tankevækkende serie på 6 bøger om store og små udfordringer i ”præteenagerhøjde.” Den henvender sig til både drenge og piger i alderen 9-13 år.


Tema og undertemaer er forskellige fra bog til bog. Hver bog kan læses uafhængig af de andre bøger i serien. I LOL-serien tages nogle tunge temaer op, hvoraf nogle har et strejf af tabu over sig – eksempelvis mobning, skilsmisse, alkoholproblemer, ensomhed, mindreværdskomplekser, skønhedsidealer, gruppepres. På trods af de barske temaer, der tages op i hver enkelt bog, er der en lethed over temaerne, så de bliver til at tage og føle på, uden at alvoren går tabt.


Solvej, deres livskloge klasselærer, er rollemodel, og hun coacher børnene på rette vej i hver bog. Solvej vil nemlig gerne lære Sylvester, Milla, Sander, Augusta, Max, Lotus og de andre i 6. B. at man altid må prøve at få det bedste ud af en situation, så man i bagklogskabens klare lys kan se præteenagerlivets udfordringer som lektier for livet.


Det er ikke nemt at gå i 5. B, snart 6. B, og hverken være populær blandt drengene eller pigerne – og slet ikke være den bedste til noget som helst. Max, Sander, Vitus og Sigurd gør hver skoledag til en kamp for Sylvester.


En bog om for store forventninger fra forældre, ensomhed og mobning.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

LOL 1: Drengefnidder og tøzehørm

LOL 1: Drengefnidder og tøzehørm