Drengen, der aldrig kom hjem
Kategorier / sektioner:

Drengen, der aldrig kom hjem (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: David Garmark

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740602227
Udgave: 1. (27-03-2015)
Oplag: 1. (27-03-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 324
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den 20-årige Emil rejser til Paris for at blive skuespiller, men pludselig forsvinder han sporløst. Emils far rejser ned for at lede efter ham, men finder kun strittende ledetråde samt et usammenhængende manuskript, Emil har skrevet i løbet af de sidste måneder, før han forsvandt. Efter faderens død, tyve år efter Emils forsvinden, går mysterie og manuskript i arv til Emils lillebror, Elias. Elias, der er forfatter, finder en slags “skattejagt” – nogle spor i manus, som Emil har lagt ind særligt til ham efter samme system, som da de var små drenge. Nu bliver det således Elias´opgave at udfylde historiens huller, skrive den sammen til et hele, og opklare dens slutning: Hvor er Emil? Og hvem var Emil?
I takt med opklaringen udfoldes en historie om en ung mands fysiske/psykologiske dannelsesrejse: Emil var “den perfekte” søn og bror, begavet, køn og betænksom. Eller var han? Selv kommer han i tvivl, efterhånden som uskyldens slør falder fra hans øjne. På skuespillerskolen i Paris lærer han at manipulere selvet ind i forskellige roller, også de “onde”, de lystne og de forløjede. Identiteten bliver et eksperiment, og en række brogede begivenheder fører ham ud på kanten af sin egen selvforståelse. Helt derud, hvor kun kærligheden kan redde et menneske.
Undervejs kompliceres spillets regler af lag på lag af manuskripter, sedler, breve og afskrifter, som skal placeres korrekt mellem sandhed og løgn, virkelighed og fiktion af vekslende, utroværdige fortællere.
Om forfatteren
David Garmark er født i København i 1972 og har arbejdet som skuespiller og lærer i mange år. “Drengen, der aldrig kom hjem” er hans debutroman. David Garmark bor i København med sin kæreste. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Drengen, der aldrig kom hjem

Drengen, der aldrig kom hjem