Nedsat pris! Drengen der gav den blinde sine øjne: en livsrejse gennem et halvt århundrede Forstør
Kategorier / sektioner:

Drengen der gav den blinde sine øjne: en livsrejse gennem et halvt århundrede (Bog, Hardback)

Af: Lars Muhl

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 335
Dato for udgivelse: 13-10-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788740616750
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

267,70 kr

-23.5%

Vejl. pris: 349,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lars Muhl kan i år fejre 50-års kunstnerjubilæum. Karrieren startede med det aarhusianske rockband Daisy i 1967 og har i det forløbne halve århundrede bevæget sig i nye retninger. I DRENGEN DER GAV DEN BLINDE SINE ØJNE tager Lars Muhl læseren med på en erindringsrejse gennem fem årtier – fra 60erne og frem til i dag. Med afsæt i barndommens Aarhus kommer Muhl vidt omkring – fra Israel i Øst til Californien i Vest. Undervejs beskriver Muhl en række af de mennesker og kulturpersonligheder, han har mødt, og som har haft betydning for hans liv og karriere – fra Lis Sørensen (”Pigen fra Brabrand”) til Dalai Lama. Centralt i bogen står nogle helt nyskrevne tekster om Calle af Montsegur, ”Seeren fra Andalusien” – Muhls åndelige vejleder, som han har portrætteret i SEER-TRILOGIEN og i filmen SEEREN.
Bogen vil ikke blot appellere til de mange læsere af Seer-trilogien, men også til det brede publikum, der interesserer sig for de sidste 50 års kulturhistorie.
Om forfatteren:
Lars Muhl, født 1950, havde en lang og glorværdig karriere som sanger og sangskriver (tænk bare på ”Sjæl i flammer” og ”Ind til dig igen”/”One more Minute”) bag sig, da han i 90erne indledte det forfatterskab, hvis foreløbig kulmination er de tre bøger, der tilsammen udgør SEER-TRILOGIEN. Den internationale udgave, THE O MANUSCRIPT, er udkommet i en lang række lande, hvor den er blevet kult. Bl.a. har Al Jardine fra Beach Boys promoveret bogen og udtalt: ”Jeg anbefaler denne forunderlige bog til alle, der søger en vej til oplysning.”
For de mange læsere af trilogien vil det især være interessant, at Muhl i sin nye bog føjer nye facetter til portrættet af Seeren.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Drengen der gav den blinde sine øjne: en livsrejse gennem et halvt århundrede

Drengen der gav den blinde sine øjne: en livsrejse gennem et halvt århundrede