Nedsat pris! Drengen der gav den blinde sine øjne Forstør
Kategorier / sektioner:

Drengen der gav den blinde sine øjne (Bog, Hardback)

Af: Lars Muhl

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
Dato for udgivelse: 13-10-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788740616750
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

290,45 kr

-17%

Vejl. pris: 349,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lars Muhl kan i år fejre 50-års kunstnerjubilæum. Karrieren startede med det aarhusianske rockband Daisy i 1967 og har i det forløbne halve århundrede bevæget sig i nye retninger. I DRENGEN DER GAV DEN BLINDE SINE ØJNE tager Lars Muhl læseren med på en erindringsrejse gennem fem årtier – fra 60erne og frem til i dag. Med afsæt i barndommens Aarhus kommer Muhl vidt omkring – fra Israel i Øst til Californien i Vest. Undervejs beskriver Muhl en række af de mennesker og kulturpersonligheder, han har mødt, og som har haft betydning for hans liv og karriere – fra Lis Sørensen (”Pigen fra Brabrand”) til Dalai Lama. Centralt i bogen står nogle helt nyskrevne tekster om Calle af Montsegur, ”Seeren fra Andalusien” – Muhls åndelige vejleder, som han har portrætteret i SEER-TRILOGIEN og i filmen SEEREN.
Bogen vil ikke blot appellere til de mange læsere af Seer-trilogien, men også til det brede publikum, der interesserer sig for de sidste 50 års kulturhistorie.
Om forfatteren:
Lars Muhl, født 1950, havde en lang og glorværdig karriere som sanger og sangskriver (tænk bare på ”Sjæl i flammer” og ”Ind til dig igen”/”One more Minute”) bag sig, da han i 90erne indledte det forfatterskab, hvis foreløbig kulmination er de tre bøger, der tilsammen udgør SEER-TRILOGIEN. Den internationale udgave, THE O MANUSCRIPT, er udkommet i en lang række lande, hvor den er blevet kult. Bl.a. har Al Jardine fra Beach Boys promoveret bogen og udtalt: ”Jeg anbefaler denne forunderlige bog til alle, der søger en vej til oplysning.”
For de mange læsere af trilogien vil det især være interessant, at Muhl i sin nye bog føjer nye facetter til portrættet af Seeren.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Drengen der gav den blinde sine øjne

Drengen der gav den blinde sine øjne

Kunder, der købte denne vare, købte også