Drengen der hed Bekele: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Drengen der hed Bekele: roman (Bog, Indbundet)

Af: Lars Liebst Pedersen

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 319
Dato for udgivelse: 10-4-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788740602203
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

166,45 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Oskars verdensbillede ramler sammen, kort før han fylder 14 år. Mens han forgæves forsøger at forlige sig med rollen som storebror til sine adoptivforældres kommende efternøler, bliver adoptivmoren pludselig alvorligt syg. Samtidig kommer Oskar på sporet af hemmeligheden om en mystisk etiopisk maske.
Maskens gåder bliver en besættelse. Med en virkelighedsopfattelse i opbrud begynder Oskar en desperat søgen efter svar, der fører ham ud på en hæsblæsende rejse. Inden han ved af det, er han omgivet af gammel mystik, barske prøvelser og historiske hemmeligheder.
Undervejs må han også kigge i spejlet og se, om han kan finde ind til den etiopiske dreng, han oprindeligt var - den dreng, der hed Bekele.
Drengen der hed Bekele er en dybfølt roman om en adopteret drengs favntag med sin dansk/etiopiske identitet og sine afrikanske rødder. Om den nådesløse, men nødvendige proces det er at hele gamle sår og opnå nye erkendelser. Romanen dykker ned i adoption som livsvilkår og familieform og spørger, om grænserne for en familie er genetiske, juridiske eller følelsesmæssige?

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Drengen der hed Bekele: roman

Drengen der hed Bekele: roman