Nedsat pris! Drengen, der skiftede job
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Drengen, der skiftede job (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Else Cederborg

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771901764
Udgave: 1. (28-11-2016)
Oplag: 1. (28-11-2016)
Første udgivelsesår: 1
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 40
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Omslagsillustrator: Niels Hovmand-Hansen
Illustrator: Niels Hovmand-Hansen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
113,20 kr
104,20 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bagsidetekst

Da Steffen dør, er han kun otte år, hvilket betyder, at han er blevet snydt for 66 af de år, han egentlig skulle have haft. Det skaber kaos i Himmel og Helvede, men først og fremmest fordi han ikke vil finde sig i det og protesterer kraftigt. Hverken engle eller djævle ved, hvad de skal gøre ved ham og hans fuldt berettigede krav, men så er der en, der får en ide: Lad ham blive Dødens medhjælper, indtil man finder en permanent løsning på problemet. Døden er en ældgammel, men meget samvittighedsfuld embedsmand, og han har virkelig brug for hjælp i det daglige. Jobbet som hans assistent er krævende, men også meget spændende. Det er dog langtfra alt, som idealisten Steffen kan acceptere, så han får både interessante oplevelser og en hel del at brokke sig over, selv som død …


Uddrag af bogen

Efter at have fået denne afdøde ekspederet videre i systemet, fortsatte de til en anden. Det var en stakkels, forslået mand, der sad ret op og ned på jorden. Blodet dryppede fra hans mange sår, og han jamrede af smerte. Da Døden lagde sin skelethånd på skulderen af ham, så han dog ikke særlig forbavset ud, men lod sig føre af sted uden de store protester. Steffen var ikke bare chokeret, men direkte forarget. Manden var højst 30 år, og han lignede ikke en slagsbror. Han var sandsynligvis blevet overfaldet og rullet af en eller anden bandit. Da han spurgte Døden, hvad der var foregået, sagde han: “Det er såmænd den ottende, som denne mands morder har berøvet livet.”“Jamen skulle vi så ikke tage ham i stedet for?” råbte Steffen. “Vi kunne jo også give politiet et praj om, hvem det er.”Døden så meget forbavset ud, og det var tydeligt, at den tanke aldrig var faldet ham ind, og at han også så den som højst besynderlig. “Næh,” sagde han, “det kan vi ikke. Det er ikke vores opgave. Vi skal bare indhøste afdøde og få ham afleveret i Riget.”


Om forfatteren

Else Cederborg er cand.mag. i dansk og engelsk. Før i tiden skrev hun især kronikker og debatindlæg samt faglige artikler og anmeldelser for bl.a. Politiken. For få år siden blev hun grebet af en litterær raptus, hvorefter hun har udgivet rigtig meget, både fortællinger og digte.

Anmeldelser (0)