Nedsat pris! Drengen, der voksede op som hund: Hvad vi kan lære af traumatiserede børn om tilknytning, tab og heling
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Drengen, der voksede op som hund: Hvad vi kan lære af traumatiserede børn om tilknytning, tab og heling (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Bruce D. Perry

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741273648
Udgave: 2. (20-05-2019)
Oplag: 1. (20-05-2019)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 448
Originaltitel: The boy who was raised as a dog
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay
Forord af': Susan Hart
Kommenteret af: Jesper Birck
Oversætter: Dorte Herholdt Silver
Tegnet af: Jeanette Bech - Pamperin & Bech
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
304,50 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

”Bruce Perry og Maia Szalavitz har skrevet denne bog ud fra et dybtfølt ønske om at skabe viden og forståelse for de omsorgssvigtede børn og skabe opmærksomhed om de drastiske skader, der kan påvises både i hjernen og i personligheden. (…) Drengen, der voksede op som hund er ikke mindre end fantastisk til at give indsigt i de alvorlige konsekvenser af traumer og omsorgsvigt hos børn.”

- psykolog, ph.d., Susan Hart i bogens forord

Bruce Perry er børnepsykiater og en internationalt kendt autoritet i forhold til børn og kriser. Hans forskning og kliniske praksis fokuserer på at undersøge langtidseffekterne hos traumatiserede børn, unge og voksne, og han har i vidt omfang beskrevet, hvordan omsorgssvigt og barndomstraumer kan medføre alvorlige og livslange neurale forstyrrelser og neuralt svind med alvorlige konsekvenser for personlighedsudvikling, adfærdsforstyrrelser og sociale vanskeligheder til følge. Han fremlægger i bogen nyskabende metoder til at lindre disse børns smerte og hjælpe dem til at blive velfungerende voksne.

Drengen, der voksede op som hund er skrevet, så den både giver indsigt og er hjerteskærende, og den kan med lethed omsættes til danske forhold. Vi får igennem bogens mange casehistorier kendskab til nogle få omsorgssvigtede børn og kommer til at holde af disse børn på trods af deres massive følelsesmæssige forstyrrelser, og vi kommer tættere på disse børns forældre, som ikke har kunnet give deres børn den følelsesmæssige omsorg, de havde brug for – ofte på baggrund af egne omsorgssvigt i barndommen.

2. udgave er udvidet med bl.a. et nyt kapitel, arbejdsspørgsmål, kommentarer samt et efterord skrevet af psykolog Jesper Birck.

Anmeldelser (0)