Nedsat pris! Drømme om diamanter Forstør
Kategorier / sektioner:

Drømme om diamanter (Bog, Indbundet)

Af: Nina Hald

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 319
Dato for udgivelse: 4-11-2008
Udgivelse: 1. udgave, 2008.
ISBN-13: 9788702068078
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Linda Friis - Bogblokgrafiker: Linda Friis
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

309,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 399,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kvinder elsker dem, mænd går i krig for dem, og der er ingen grænser for al den mystik, der er blevet tillagt dem - diamanterne.
I dette overflødighedshorn af glitrende fotos og historier fra de største smykkehuse i verden - Cartier, Tiffany & Co., Bulgari, Harry Winston, Graff, Chopard, Van Cleef & Arpels, Boucheron, Piaget - tager forfatteren Nina Hald os med på en rejse gennem diamanternes kulturhistorie. Her kan du læse om ædelstenenes tilblivelse, om de største og de mindste, fremtidens teknologiske anvendelse af diamanter og kriterier til bedømmelse af dem og de mere saftige historier om de store smykkehuses ejere og kunder.
Få styr på de fire C´er: Carat, Color, Cut & Clarity (vægt, farve, slibning og renhed/klarhed Og på det apokryft femte C: Certificate (diamanternes geografiske oprindelse i et forsøg på at eliminere handlen med bloddiamanter).
Vidste du f.eks., at diamanter er i virkeligheden blot små fedtsugende kulstykker med en fotogen krystalstruktur, og derfor vil den ægte vare altid føles kold mod læberne? Eller at den største diamant i verden er Cullinan diamanten, fundet i Sydafrika i 1905, med den beskedne vægt på 3.106 carat (ca. 0,6 kg)? Diamanten var så stor som en mands knytnæve og blev siden slebet til ni større diamanter og 96 mindre. Den største, Cullinan I, sidder i sceptret på de engelske kronregalier.
Og at når der er Oscaruddeling i Hollywood eller filmfestival i Cannes vil de smykker, som de store stjerneskuespillere bærer, ofte være lånte fjer fra de store smykkefirmaer, der på den måde flasher deres produkter og sikrer sig opmærksomhed og potentielle kunder?
Illustreret med lækre fotos af smykker og modeller med smykker.   

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Drømme om diamanter

Drømme om diamanter