Nedsat pris! Drømmefangeren Forstør
Kategorier / sektioner:

Drømmefangeren (Bog, Hardback)

Af: Peter Andreas Sørensen

Forlag: StemningsHotellet
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 272
Dato for udgivelse: 3-9-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Medforfattere: Peter Andreas Sørensen, Carsten Graff
ISBN-13: 9788799403431
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Karsten Molander
Forord: Carsten Graff
Fotograf: Niels Busch
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

271,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 349,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Peter havde en drøm om at være fri til at bestemme sin løn, til at arbejde når han havde lyst og til at bestemme hvem han skulle arbejde sammen med. Hans drøm blev en realitet og i dag er han i den absolutte elite inden for sit felt. Drømmene er ikke aftaget - tværtimod. Nu handler det om milliarderne, om at indtage verden og om at gøre mange tusinde mennesker frie som han selv.   

Dette er et både morsomt og ærligt portræt af en af tidens succesrige forretningsmænd, som enten vil virke forløsende eller stærkt provokerende. Følg med når Peter rundhåndet deler ud af sine tanker om at være fri - både i følelser og i økonomi. I en let og ufiltreret form fortæller Peter, hvordan han har kunnet få mennesker til at udvikles, imens de samledes om en sag. Ud over dette kan man læse, hvordan han gik fra at være utilpasset og ordblind til at realisere sine vildeste drømme - hvorfor fattigdom er en unødig luksus - hvorfor rigdom kræver en høj grad af selvindsigt - hvorfor man aldrig bør anskaffe sig et vækkeur og om hvordan Peter giftede sig med sin kæreste for at få forretningsmæssig succes.   

Bogen er skrevet af filosoffen Carsten Graff på baggrund af en række samtaler med Peter og de mennesker, som er omkring ham. Bogen er også krydret med en række af Graffs skæve vinkler på livet, som for eksempel hans ide om at dyrke egoisme som en livsfilosofi.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Drømmefangeren

Drømmefangeren