Drømmekabinettet: roman Forstør

Drømmekabinettet: roman (Bog, Hæftet)

Af: Flemming Andersen

Forlag: Det Poetiske Bureau
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 110
Dato for udgivelse: 15-3-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Udgiver: Det Poetiske Bureaus Forlag
Illustrator: Mikkel Pape
ISBN-13: 9788793347250
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

100,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse


Flemming Andersen, der skriver bloggen Ordlyd, har tidligere udgivet kortere tekster, essays, samt børnebogen Isi og den glemte verden (2008), en fabel “for de videbegærlige”, som bibliotekernes lektør kaldte den. Romanen Drømmekabinettet ligger i forlængelse af forfatterskabet med sine korte afsnit med dybt sansede billeder af Danmark lige nu, i disse år.
Det er et samfund, der er ligeså fragmenteret som teksten, meget af livet foregår om natten eller i en form for skyggeside af det hele, men Flemming Andersen trækker på et stort felt af impulser og kulturelle henvisninger, der både fortæller om glemsel, men også rummer en følelse af, at der findes en udvej ud af den stillestående, dirrende intethed, som bogens sansninger formidler.
Bogen er opbygget af næsten 60 tekststykker, som man ikke altid ved om er skønlitteratur eller bloglignende overvejelser, men lidt efter lidt træder en skikkelse frem af sammenhængen, et drømmende menneske.
​Undervejs møder vi masser af kendte kunstnere og forfattere, Patti Smith, Bob Dylan, Tom Kristensen, Franz Werfel, filmiske billeder og sågar bibelske og mytologiske skikkelser: 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Drømmekabinettet: roman

Drømmekabinettet: roman