Drømmekabinettet
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Drømmekabinettet (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Flemming Andersen

Forlag: Det Poetiske Bureaus Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793347250
Udgave: 1. (15-03-2016)
Oplag: 1. (15-03-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 110
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse


Flemming Andersen, der skriver bloggen Ordlyd, har tidligere udgivet kortere tekster, essays, samt børnebogen Isi og den glemte verden (2008), en fabel “for de videbegærlige”, som bibliotekernes lektør kaldte den. Romanen Drømmekabinettet ligger i forlængelse af forfatterskabet med sine korte afsnit med dybt sansede billeder af Danmark lige nu, i disse år.
Det er et samfund, der er ligeså fragmenteret som teksten, meget af livet foregår om natten eller i en form for skyggeside af det hele, men Flemming Andersen trækker på et stort felt af impulser og kulturelle henvisninger, der både fortæller om glemsel, men også rummer en følelse af, at der findes en udvej ud af den stillestående, dirrende intethed, som bogens sansninger formidler.
Bogen er opbygget af næsten 60 tekststykker, som man ikke altid ved om er skønlitteratur eller bloglignende overvejelser, men lidt efter lidt træder en skikkelse frem af sammenhængen, et drømmende menneske.
​Undervejs møder vi masser af kendte kunstnere og forfattere, Patti Smith, Bob Dylan, Tom Kristensen, Franz Werfel, filmiske billeder og sågar bibelske og mytologiske skikkelser: 

Anmeldelser (0)