Nedsat pris! Drømmemad: Optimer din søvn med den helt rigtige koststrategi
Kategorier / sektioner:

Drømmemad: Optimer din søvn med den helt rigtige koststrategi (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Martin Kreutzer

Forlag: Muusmann Forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793314221
Udgave: 1. (01-07-2015)
Oplag: 1. (01-07-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Serie: Muusmann Sundhed
Indbinding: Paperback
Sideantal: 117
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
116,20 kr
88,00 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Flere og flere undersøgelser viser, at en god nattesøvn har afgørende indflydelse på vores daglige trivsel.Træthed, udbrændthed, fedme og livstruende sygdomme følger alle i kølvandet på dårlig søvn, og netop derfor er det fantastisk, at du kan spise dig til en bedre søvn. Teoriafsnittet forklarer hvorfor og hvordan, råvareguiden motiverer til at justere på de daglige madvalg og de 25 opskrifter er prikken over i´et, der inspirerer til at lade køkkenet sprudle af drømmeretter.


Temaer: Hvorfor er det så vigtigt med en god søvn, hvilken rolle spiller det, du spiser, for søvnens kvalitet?Og hvilke knapper bør du i øvrigt skrue på for at optimere din søvn?


Ernæringsteorien og råvareguiden er skrevet af Martin Kreutzer, en af landets mest kendte specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab bag sig og har udgivet bøger på kendte forlag, heraf er flere forfattet i samarbejde med Anne Larsen.


Opskrifterne er komponeret af Anne Larsen, succesfuld foredragsholder og forfatter til en lang stribe kostbøger.Fotograf Stine Heilmann har mange års erfaring med at fotografere mad til store magasiner. Hendes interesse for sund og spændende mad formidles gennem smukke og appetitlige fotos.


Om serien: 


Omfattende teori, en inspirerende råvareguide og fantastiske opskrifter giver læseren masser af konkrete redskaber, som kan bruges til at skabe sunde forandringer i hverdagen. Temaerne varierer fra bog til bog, således at seriens enkelte eksemplarer kan læses for sig selv.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Drømmemad: Optimer din søvn med den helt rigtige koststrategi

Drømmemad: Optimer din søvn med den helt rigtige koststrategi