Nedsat pris! Drømmepiger og dragehoveder Forstør
Kategorier / sektioner:

Drømmepiger og dragehoveder

Af: Per Lau Jensen

Forlag: Hovedland
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 20-4-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788770706094
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

epub
206,20 kr
zip_mp3
137,50 kr
Indbundet
197,45 kr

197,45 kr

-21%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Forfatteren trækker i vid udstrækning på egne oplevelser og erfaringer fra teenageårene i en forstad nord for København dengang 60’erne var i færd med at blive til 70’erne. Mogens, Bo og Robert, eller bare Mo, Bo og Ro, var bedste venner dengang, tre teenagere med meget langt hår og lyst til at være kunstnere; stofferne var der, og vildskaben var en knallert, mens Led Zeepelin flød ud af alle højtalere. Da den ene pludselig trak sig ud af venskabet, smuldrede det også for de to andre, og de sås ikke mere. Over 40 år senere tilbringer de en uge sammen i en villa i Portofino.
I dag er de alle tre privilegerede; de er forfattere, men deres situation er vidt forskellig. Alt er ændret i forhold til dengang, men erindringer om deres ungdom er det flygtige, der består. Det indbyrdes forhold og de gamle magtstrukturer fra kammeratskabet dengang stikker hele tiden sit, ikke altid smukke, ansigt frem.
I løbet af denne uge deler de gamle minder, men imellem dem ligger også en hemmelighed, der nødvendigvis må komme op til overfladen i ugens løb.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
18-06-2018

Anbefalelsesværdig

En bog om syretrip, flygtige – og dog varige – teenagevenskaber og om livets uforudsigelighed. Om familieskæbner og følelser. Om handlinger, der har skjulte konsekvenser. En bog, jeg måtte læse to gange (det blev den ikke ringere af), og som kræver, at man giver den tid og opmærksomhed.
En bog, som jeg normalt ikke ville læse, og som jeg stadig ikke helt ved, hvad jeg mener om – men den bliver hængende i kroppen og jeg kan stærkt anbefale, at man læser den.

Bedømmelse 
18-06-2018

Hvad ved vi om hinanden?

Det er en stor og varm fornøjelse at genopleve sin ungdom i Drømmepiger og Dragehoveder.
Jeg bliver taget tilbage til min hippieungdom i perioden mellem slutningen af 60’erne og begyndelsen af 70’erne, hvor livet bestod af venskaber, kærlighed og sex, langt hår, chillum, hash, Puch og Kreidler, knallertrockere, Leonard Cohen og al den anden udødelige musik fra den gang.
Ingredienserne blandes nænsomt i en form bestående af venskab, kærlighed og udforskning af livets muligheder, mens fortællingen skifter synsvinkel mellem de 3 forskellige fortællere, Ro, Mo og Bo mens den pendler mellem dengang og nu.
Den overraskende slutning tvinger mig til at overveje hvad jeg egentlig ved om mine venner og hvad jeg bare tror jeg ved.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Drømmepiger og dragehoveder

Drømmepiger og dragehoveder