Nedsat pris! DRUKnet
Kategorier / sektioner:

DRUKnet (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Inge Brændstrup

Forlag: Trykværket
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793063969
Udgave: 1. (07-05-2018)
Oplag: 1. (07-05-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 192
Originalsprog: Dansk

Status: Mangler pt. fra forlaget. Leveringstid ukendt.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvad sker der hos det menneske, der bliver afhængig af et særligt stof, og som en dag ser sig selv i øjnene og finder en alkoholiker?   

I DRUKnet stifter vi bekendtskab med Ea, som på overfladen har et godt og velfungerende liv, men som gradvis bliver mere og mere afhængig af den lethed, som alkoholen giver hende. Hun mangler luft, og snart bevæger alkoholen sig ind i alle livets afkroge. 

Ea mister kontrollen, og hun forvandles til en anden for øjnene af sin mand, Thor, fordi fortielsen, benægtelsen og løgnen bliver hendes primære udtryksform.   

Hvad sker der med Eas parforhold, når Thor ønsker at hjælpe hende, men ikke har forståelse for, hvor svært det er at løsrive sig fra det jerngreb, alkoholen har om hende? Og hvordan kan man hjælpe et menneske, som man er ved at miste tilliden til?   

Romanen tager læseren med ind i de tanke- og handlemønstre, som Ea føler sig bundet af, alt imens vi følger Thor og får kendskab til de modstridende følelser, han bærer på. Igennem Thor har Ea et udkig til en verden uden for misbrugets fangenskab, hvormed hun kan spejle sig i ham og se sig selv. I mødet med andre ser hun vanviddet i den virkelighed, som hun har hovedrollen i.   

Men hvordan går man fra at se absurditeten i øjnene til rent faktisk at bevæge sig ud af den, mod et bedre liv? 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

DRUKnet

DRUKnet