Nedsat pris! Du er ikke bare dig
Kategorier / sektioner:

Du er ikke bare dig (Hardback, Dansk)

Af: Mark Wolynn

Forlag: Wiboltts Forlag
Format: Hardback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799582228
Udgave: 1. (02-04-2019)
Oplag: 1. (02-04-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hardback
Originaltitel: It didn't start with you
Omslagsgrafiker: Charlotte Søeborg Ohlsen
Oversætter: Kirsten Kincaid
Originalsprog: Engelsk

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Lær at forløse de skjulte traumer i familiehistorien  


Mark Wolynn, der er en af de helt store lærere indenfor familieopstilling i USA, har skabt en ny banebrydende metode til at identificere og forløse nedarvede traumer. Han lærer os at blive detektiv i vores egen familiehistorie og finde frem til de hemmeligheder og ubearbejdede traumer, som vi uvidende bærer rundt på.  


DU ER IKKE BARE DIG er Mark Wolynns første bog oversat til dansk. Den henvender sig bredt til psykoterapeuter, familieopstillere og alle andre, der interesserer sig for epigenetik og traumeterapi.  


Mange af os bærer rundt på traumer som i virkeligheden ikke tilhører os. Voldsomme begivenheder i familien som et barns død, krigsoplevelser og alle former for svigt og brud kan sende bølger af chok og fortvivlelse fra den ene generation til den næste.  Traumerne går i arv og indlejres i alt fra DNA til vores daglige sprogbrug.  Vores forældres og bedsteforældres erindringer, følelser og kropslige indtryk kan leve videre i os. Eftervirkningerne kan give sig udtryk i stress, angst, skyldfølelse, kroniske smerter og en lang række andre lidelser, som vi ikke kan forstå eller finde nogen forklaring på i vores egen livshistorie - og som traditionel terapi derfor heller ikke altid kan hjælpe med at finde en løsning på. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Du er ikke bare dig

Du er ikke bare dig