Nedsat pris! Du som er i Himlen: Os der er tilbage Forstør
Kategorier / sektioner:

Du som er i Himlen: Os der er tilbage

Forlag: KKO Foredrag
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 10-9-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Medforfattere: Pernille Offersen, Poul Offersen
ISBN-13: 9788797067307
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

190,50 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogens bagside
"Sorg er en kæmpe stemningsdræber. De fleste ved ikke, hvad de skal sige, når de møder mennesker i sorg. Når jeg møder nye mennesker, som spørger, om jeg har søskende, siger jeg nej, og hvis de så lærer mig bedre at kende, så fortæller jeg dem min historie."
Sådan siger Pernille Koustrup Offersen, som mistede sin bror i en voldsom trafikulykke, da hun var 13 år gammel. Hendes 18-årige bror, Kenni, var på vej hjem fra byen med tre andre kammerater, da de kørte galt en nat i februar 2012. Alle fire drenge døde i ulykken.  
Det er fuldstændig ubærligt at miste sit barn, og for Kennis far, Poul Offersen, har det betydet en gennemgribende ændring af prioriteter. Han har solgt den virksomhed, han selv har opbygget gennem 20 år, og han har fået et markant anderledes syn på livet. Fra at have haft fokus på bundlinjen, har han nu fokus på at få det bedste ud af livet hver dag.  
I løbet af den sorgbearbejdelse, de begge to har været igennem - og som de vil være i resten af deres liv - har de besluttet, at de gerne vil hjælpe andre i stor sorg ved at fortælle deres historie.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Du som er i Himlen: Os der er tilbage

Du som er i Himlen: Os der er tilbage