Nedsat pris! Du vil, du kan Forstør
Kategorier / sektioner:

Du vil, du kan (Bog, Hardback)

Af: Lis Gylding Sørensen

Forlag: VITA
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 216
Dato for udgivelse: 1-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Illustrator: Lis Gylding Sørensen
ISBN-13: 9788799735679
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Graphic Aid
Forord: Lis Gylding Sørensen
Fotograf: Lis Gylding Sørensen
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Originaltitel: Du vil, du kan
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

193,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Du bliver aldrig til noget," sagde skolelærerinderne på Danmarksgade Skole i Holstebro til Lis, da hun var en lille pige med krudt bagi, der tit stod i skammekrogen. Men intet kunne være mere forkert!  
I denne bog kan du læse Lis Gylding Sørensens beretning om sit liv, der tager sin begyndelse i Holstebro i det vestjyske, men senere fører hende rundt i det meste af verden.  
Lis har en uslukkelig rejsetrang og eventyrlyst, og samtidig har hun ikke langt fra tanke til handling. Hun får en idé og prøver straks at føre den ud i livet, som hun lever efter devisen: "Hvis du vil, så kan du!" Et motto, der ligger langt fra de skrappe lærerinders, og som har givet hende et liv med rejser og mange spændende karriereskift - dog også nogle hak i tuden ind i mellem.  
Lis Sørensen kom i lære som tandtekniker og arbejdede først i Holstebro, siden i Zürich. I 37 år boede hun i USA, hvor hun som forretningskvinde slog sine folder inden for jord- og ejendomshandel. Hun åbnede blandt andet "Sørensens Danish Antiks," som blev en stor succes. Forretningen forhandlede danske antikviteter til de fastboende og de mange turister i skiområdet omkring Aspen, Colorado. Her nåede hun også at have en karriere som skilærer.  
Lis er meget bevidst om, at hun er en god blanding af begge sine forældre: Hendes kunstglade og kreative far - og hendes mor, der havde udpræget forretningssans. Derfor begynder bogen med Lis´ fortælling om barndommen. Hendes mor, Lili, var adelig og fra Østrig men endte i Holstebro, hvor hun drev fotoforretning. Her mødte hun Lis´ far, Kaj Gylding Sørensen, som drev ligklædefabrik. Senere kom Lili også med i det foretagende, inden forældrene blev skilt, da Lis var fjorten år. I bogen fortæller Lis om sit liv, både med op- og nedture. Rejser, mennesker og spændende eventyr.  
I dag bor Lis i det naturskønne Vedersø i Vestjylland, hvor hun har haft en fast base i alle udlandsårene. Hun har stadig sin rejsetrang og hang til smarte biler - en interesse, hun i øvrigt har arvet efter sin mor.  
Hun ønsker at slå fast, at man ikke skal tro på det, når andre siger, at man aldrig bliver til noget. Tværtimod skal man blot kaste sig ud i det, man har lyst til. For hvis man vil, så kan man!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Du vil, du kan

Du vil, du kan