Nedsat pris! Dunbar
Kategorier / sektioner:

Dunbar (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Edward St Aubyn

Forlag: Modtryk
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771468236
Udgave: 1. (19-01-2018)
Oplag: 1. (19-01-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 217
Originaltitel: Dunbar
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen, aletteb.dk
Oversætter: Allan Hilton Andersen
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse


HENRY DUNBAR, den engang så magtfulde leder af et verdensomspændende medieimperium, er godt gemt af vejen på et sanatorium i det nordvestlige England. Han har overdraget ansvaret for milliard-koncernen til sine to ældste døtre, Abby og Megan. De har i ledtog med deres fælles elsker, den løgnagtige dr. Bob, sørget for, at deres senile far intetanende har indtaget et paranoia-fremkaldende medikament.  Og nu har mediemogulen fortrudt. Han vil have sit imperium tilbage. Dunbar planlægger sin flugt fra sanatoriet, og da han stikker af ud i det bjergrige landskab, er familien lige i hælene på ham. Men hvem finder ham først: Hans bekymrede yngste datter, Florence, som aner uråd, eller rovdyrene Abby og Megan? 
DUNBAR er en sort-humoristisk familietragedie, en hudfletning af vores tid og en undersøgelse af begreberne grådighed, magt og tilgivelse.
”Dunbar er uhyre velturneret underholdning; komik, der ikke blot spidder råddenskaben i medieverdenen og hulheden i superrige menneskers motiver, men også vover at bringe ord som taknemmelighed og velsignelse i spil.”
Kristeligt Dagblad, 5 stjerner af 6 ★ ★ ★ ★ ★
"St Aubyns stilistiske kendetegn er en knivskarp, ætsende og voldsomt udtryksfuld prosa."
Jyllands-Posten, 5 stjerner af 6 ★ ★ ★ ★ ★
"Et besk portræt af en ulykkelig familie skrevet både underholdende og rammende med rum for både gråd og grin … "
Nordjyske Stiftstidende, 4 stjerner af 6 ★ ★ ★ ★
"Morsom og ætsende ond."
Ekstra Bladet, 5 stjerner af 6 ★ ★ ★ ★ ★
”Edward St Aubyn har en syleskarp, satirisk pen, og han bruger den gerne på overklassen og dens hensynsløshed og dekadence. At matche ham med en gendigtning af Shakespeares ondeste familietragedie, Kong Lear, er noget af en genistreg.”
Bogblogger.dk"
Harry Dunbars forsøg på at vende tilbage til sit enorme imperium er skildret med Edward St. Aubyns sproglige boremaskine på fulde omdrejninger, og op hvirvles en rystende fortælling om grådighed, kynisme, magtmisbrug, manipulation og forræderi indenfor og udenfor de familiære rammer, der gør " DUNBAR" til en af den slags romaner, der gør et godt læseliv endnu bedre."
Lolland-Falsters Folketidende
"Det mest overraskende og dristige ved Aubyns stilistisk virtuose gen-versionering af Kong Lear er måske, at han skifter genre, fra ublandet tragedie til grumset tragikomedie (…) Lykkes det? Ved sin flabethed og sin satiriske verve: ja." Weekendavisen
"Forrygende historie om en mediemogul, der fortryder at have overladt sit imperium til sine døtre." Søndag 


"DUNBAR er både grusom og grinagtig og absolut ikke for sarte sjæle, men så meget burde allerede være klart ud fra det Shakespeare-stykke, den er baseret på. Det er en hæsblæsende fortælling, som visse steder kan være svær at finde hoved og hale i, men ikke desto mindre er den dybt underholdende. Den kan derfor kun få undertegnedes varmeste anbefalinger." Lituna.dk

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dunbar

Dunbar