Nedsat pris! Dunbar Forstør
Kategorier / sektioner:

Dunbar (Bog, Indbundet)

Af: Edward St Aubyn

Forlag: Modtryk
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Shakespeare i et nyt årtusind
Sideantal: 216
Dato for udgivelse: 19-1-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Oversætter: Allan Hilton Andersen
ISBN-13: 9788771468236
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen, aletteb.dk
Originaltitel: Dunbar
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
188,70 kr
Paperback
136,95 kr
epub
137,50 kr
zip_mp3
137,50 kr

188,70 kr

-24.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

HENRY DUNBAR, den engang så magtfulde leder af et verdensomspændende medieimperium, er godt gemt af vejen på et sanatorium i det nordvestlige England. Han har overdraget ansvaret for milliard-koncernen til sine to ældste døtre, Abby og Megan. De har i ledtog med deres fælles elsker, den løgnagtige dr. Bob, sørget for, at deres senile far intetanende har indtaget et paranoia-fremkaldende medikament.  
Og nu har mediemogulen fortrudt. Han vil have sit imperium tilbage. Dunbar planlægger sin flugt fra sanatoriet, og da han stikker af ud i det bjergrige landskab, er familien lige i hælene på ham. Men hvem finder ham først: Hans bekymrede yngste datter, Florence, som aner uråd, eller rovdyrene Abby og Megan?  
DUNBAR er en sort-humoristisk familietragedie, en hudfletning af vores tid og en undersøgelse af begreberne grådighed, magt og tilgivelse.
”Dunbar er uhyre velturneret underholdning; komik, der ikke blot spidder råddenskaben i medieverdenen og hulheden i superrige menneskers motiver, men også vover at bringe ord som taknemmelighed og velsignelse i spil.”Kristeligt Dagblad, 5 stjerner af 6 ? ? ? ? ? 
"St Aubyns stilistiske kendetegn er en knivskarp, ætsende og voldsomt udtryksfuld prosa." Jyllands-Posten, 5 stjerner af 6 ? ? ? ? ? 
"Et besk portræt af en ulykkelig familie skrevet både underholdende og rammende med rum for både gråd og grin … " Nordjyske Stiftstidende, 4 stjerner af 6 ? ? ? ? 
"Morsom og ætsende ond." Ekstra Bladet, 5 stjerner af 6 ? ? ? ? ? 
”Edward St Aubyn har en syleskarp, satirisk pen, og han bruger den gerne på overklassen og dens hensynsløshed og dekadence. At matche ham med en gendigtning af Shakespeares ondeste familietragedie, Kong Lear, er noget af en genistreg.” Bogblogger.dk
"Harry Dunbars forsøg på at vende tilbage til sit enorme imperium er skildret med Edward St. Aubyns sproglige boremaskine på fulde omdrejninger, og op hvirvles en rystende fortælling om grådighed, kynisme, magtmisbrug, manipulation og forræderi indenfor og udenfor de familiære rammer, der gør " Dunbar" til en af den slags romaner, der gør et godt læseliv endnu bedre." Lolland-Falsters Folketidende

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dunbar

Dunbar