Nedsat pris!
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Duty Free: Kunst i den verdensomspændende borgerkrigstidsalder (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Hito Steyerl

Forlag: Informations Forlag
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793772144
Udgave: 1. (30-11-2019)
Oplag: 1. (30-11-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: Bibliotek for ny kunstteori
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 244
Originaltitel: Duty free art
Oversætter: Peter Borum
Originalsprog: Dansk

Status : Mangler pt. fra forlaget.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Duty free følger gennem 20 essays, og læsninger af alt fra videospil til Wiki- Leaks, freeports til politisk handling, kunstens præmisser, rolle og potentiale i vores samtids digitale globalisering.


Hvorfor egentlig beskæftige sig med kunst i en tid defineret af voksende ulighed, klimaforandringer og politiske polariseringer? I en tid, hvor kunsten ligesom alt andet, er viklet ind i, og fuldstændig afhængig af, den globale kapitalisme?


I Duty Free stiller Hito Steyerl ubehagelige, men øjenåbnende spørgsmål til samtidens visuelle kultur og kunstmarked. Med skarpe betragtninger og et imponerende spænd af referencer fra kunst- og politisk teori såvel som populærkulturen, gør Hito Steyerl os ikke blot klogere på sammenhængen mellem kunst, økonomi, pop-kultur, filosofi og politik, men giver tilmed en underholdende læsning.


Duty free indgår i Informations Forlag og Ny Carlsbergsfondens nye serie Biblo- tek for ny kunstteori. Serien har et eksklusivt design med flot indbinding og udstyr.
Hito Steyerl (f.1966) er en tysk kunstner, forfatter, filminstruktør og medskaber af Research Centre for Proxy Politics. Hun har produceret et væld af værker indenfor genre som essayist dokumentarer, filmografi og post-kolonial kritik, både som kunstner og teoretiker og er fornyeligt blev udråbt til den mest indflydelsesrige person I kunstverdenen af det internationale kunstmagasin ArtReview.


 “Teorien og kunstens eneste opgave er at indfange og artikulere deres egen tid. I vores samtid, klarer Hito Steyerl dette som ingen andre. Hendes undersøgelse af troen på billeder og ord i denne tid for global cirkulation er altid fokuseret og præcise – men også eventyrlystne, uventede og fascinerende.” - Boris Groys 

Anmeldelser (0)