Nedsat pris! DX cyberkriger Forstør
Kategorier / sektioner:

DX cyberkriger (Bog, Indbundet)

Af: Jon Zaar

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 235
Dato for udgivelse: 2-9-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788740604719
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
114,70 kr
zip_mp3
131,95 kr

114,70 kr

-23.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Actionfyldt science fiktion om livet som gamer, når cyberspace ikke længere er en virtuel verden bag skærmen, men den virkeligste virkelighed.


Den femteårige Hannibal er gamer, som så mange andre teenagere. I skolen bliver han ikke rigtig regnet for noget. Men når han spiller og navigerer sin figur, "COME AND GET SOME", rundt i spilgiganten DX´ voldsomme univers, så kan han alt! Hannibal ligger øverst på rankinglisterne, og han er usædvanlig god til at gennemskue spillets detaljer og klare udfordringerne. En dag finder han en medalje inde i den virtuelle verden, som han ikke har set før. "COME AND GET SOME" løber hen og griber fat i den. Og med et bliver spillet en kamp om overlevelse - også for HANNIBAL.


Pludselig er Hannibal tvunget til at kæmpe sig vej gennem det brutale skydespil. Heldigvis møder han en gruppe unge, der har lidt samme skæbne, og sammen med Hannibal prøver de at finde en vej ud af spillet. Kan de nogensinde finde hjem? Og hvem står bag den medaljon, der holder dem alle fanget?


DX Cyberkriger er skrevet af danske Jon Zaar, der begyndte at skrive på opfordring fra sin kone. Han er uddannet lærer og har en diplomuddannelse i pædagogisk psykologi. DX Cyberkriger er Jon Zaars første bog, og det har givet ham blod på tanden, så han er allerede i gang med flere bind til serien.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

DX cyberkriger

DX cyberkriger