Nedsat pris! Dybt fald
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Dybt fald (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Karin Slaughter

Forlag: Hr. Ferdinand
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792639660
Udgave: 1. (26-09-2011)
Oplag: 2. (26-10-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 400
Originaltitel: Fallen
Oversætter: Henrik Enemark Sørensen
Originalsprog: Engelsk

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse


Glæd jer til en ny effektiv Slaughter-krimi på dansk! Sara Linton og Will Trent er i storform.
Ingen polititræning kan hamle op med en politibetjents instinkt. Faith Mitchells mor tager ikke telefonen. Hendes hoveddør står åben. Der er blodstænk over dørhåndtaget. Hendes lille datter er skjult i et skur bag huset.
Alt hvad Faith har lært i sit politiarbejde ryger direkte i vasken, da hun træder ind i sin mors hus med trukket pistol. Hun ser en død mand ligge i vaskerummet. Hun ser en gidselsituation i soveværelset. Hvad hun ikke ser, er sin mor…
“Du ved, hvad vi er her efter. Kom med det, så lader vi hende gå.” Da gidseltagningen spidser til, står Faith tilbage med for mange spørgsmål og for få svar.
For at finde sin mor, er Faith nødt til at bede om hjælp hos sin kollega, Will Trent, og de har sammen brug for hjælp af traumelægen Sara Linton. Men Faith er ikke længere blot en politibetjent – hun er også vidne. Og mistænkt. Faith er nødt til at sætte sig op imod de mennesker, hun respekterer mest af alt, for at finde sin mor og bringe sandheden frem i lyset – eller begrave den for altid.
Dette er Slaughters hidtil mest sprudlende roman, men samtidig er det en nervepirrende rejse gennem hjerte og sjæl, hvor modstridende loyalitetsfølelser kolliderer og truer med at ødelægge ikke alene omdømme men også liv.
Slaughter bliver kun bedre og bedre! Hun har for alvor fået sit gennembrud i Danmark i år, hvor hendes backlistetitler storsælger. Når man først har læst hende, kan man ikke få nok.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dybt fald

Dybt fald