Nedsat pris! Dynamisk psykiatri i teori og praksis Forstør
Kategorier / sektioner:

Dynamisk psykiatri i teori og praksis (Bog, Indbundet)

Af: Johan Cullberg

Forlag: Hans Reitzel
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 516
Dato for udgivelse: 25-5-1999
Udgivelse: 5. udgave, 2006.
Oversætter: Andreas Bonnevie
ISBN-13: 9788741230924
Produkt type: Bog
Bidragyder: Steen Borberg, Else Christensen, Peter Ege, Anders Groth, Preben Hertoft, Bent Nielsen og Ole Bjørn Skausig
Diverse ophavsangivelser: i samarbejde med Jørgen Nystrup, Erik Simonsen, Andreas Bonnevie - farvelægning: Maya Bang Kirkegaard - Omslagsgrafiker: Carl Vang Petersen
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: Dynamisk psykiatri i teori och praktik
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 1999
Originalsprog: Svensk
Udgave: 5
Oplag: 10

2 - 5 hverdage

379,00 kr

-56,00 kr

Vejl. pris: 435,00 kr

Fragtfri

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kort tid efter udgivelsen af 4. reviderede udgave af Dynamisk psykiatri blev ICD-10 indført som det officielle klassifikationssystem i dansk psykiatri. Det gav anledning til overvejelser med henblik på en eventuel næste revision. Efter nogen tid opstod ideen om et samarbejde mellem Johan Cullberg og en mindre redaktionsgruppe bestående af de psykiatriske overlæger Jørgen Nystrup og Erik Simonsen samt forlagsredaktør Andreas Bonnevie, og der blev udarbejdet et projekt, som viste sig at kunne danne grundlag for såvel en dansk som en svensk og norsk udgave.
Den overordnede målsætning for arbejdet har været at gøre Dynamisk psykiatri til en ny og i faglig henseende endnu stærkere lærebog forankret i en psykodynamisk og human-videnskabelig psykiatrisk tradition.
Det er blevet til den hidtil mest omfattende revision i bogens foreløbigt 15-årige historie. Bogen er revideret og ajourført på alle områder, hvor de mellemliggende års erfaringer og forskning har gjort det nødvendigt.
For at styrke fremstillingen er en række personer med specialviden blevet bedt om at bidrage - enten med helt nye kapitler eller med gennemgang og revision af eksisterende afsnit. Blandt bidragyderne er: Steen Borberg, Else Christensen, Peter Ege, Anders Groth, Preben Hertoft, Bent Nielsen og Ole Bjørn Skausig.
Bogen er forsynet med litteraturreferencer og anbefalet litteratur, hvor titlerne er anført i relation til de enkelte dele af bogen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dynamisk psykiatri i teori og praksis

Dynamisk psykiatri i teori og praksis