Nedsat pris! Dyr med næb ordnet efter antal vinger Forstør
Kategorier / sektioner:

Dyr med næb ordnet efter antal vinger (Bog, Hæftet)

Af: Birgitte Krogsbøll

Forlag: Fuglekøjen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 76
Dato for udgivelse: 16-8-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788799576814
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Bjørn Themsen, Signe Hadberg - Omslagsillustrator: Bjørn Themsen
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 4

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

114,00 kr

-23.5%

Vejl. pris: 149,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Birgitte Krogsbølls bog er en blanding af poesi og logik; et forsøg på at ordne, inddele og kategorisere en nær omverden, ikke mindst dyrene, via konkrete, næsten sterile, iagttagelser. Resultatet er ofte overraskende, sært indlysende og sært poetisk . Og finurligt og fornøjeligt - dét er det.
»Birgitte Krogsbøll har den fineste og klareste og mest pjankede ordenssans i dansk poesi«, skrev Lars Bukdahl i sin anmeldelse i Weekendavisen og anbefalede alle at købe to eksemplarer af bogen. ´Et til Dem selv og et til juleaften´.
I april 2014 blev bogen også præmieret af Statens Kunstfond. Legatudvalget begrundede præmieringen således:
»Ikke kun videnskaben har sine klassifikationssystemer, der ordner virkeligheden, så man kan tale om den, også sproget har sine, ja, hele vores måde at tænke på forudsætter at vi konstant klassificerer alting. Med Birgitte Krogsbølls fine, lille bog dyr med næb ordnet efter antal vinger: (kolonet er en del af titlen) har poesien i listeformat nu givet os sine egne klassifikationssystemer; systemer, der bringer uorden i virkeligheden, så vi måske netop kan tie om den. Og bare læse. Og fnise - for overalt er bogen gennemsyret af en diskret og elegant humor. Og inderst inde finder vi et endnu mere diskret jeg; digteren, denne Birgitte Krogsbøll, som titter frem i en tekst som denne:
Liste over ting, man med lidt varsomhed kan gøre samtidig: a) drikke te b) belure kat c) poppe majs d) nynne sangedyr med næb ordnet efter antal vinger: er en smuk, besynderlig, sjov, klog og dybt poetisk bog, men samtidig får den sagt noget om selve indretningen af menneskers måde at tænke på. Det fortjener en præmiering.«

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dyr med næb ordnet efter antal vinger

Dyr med næb ordnet efter antal vinger