Nedsat pris! Dyrlæger dør ved daggry Forstør
Kategorier / sektioner:

Dyrlæger dør ved daggry (Bog, Hæftet)

Af: Anne Egede

Forlag: Bellis
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 382
Dato for udgivelse: 21-5-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788799728824
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Janus Renè Andersen
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

228,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Dyrlæger dør ved daggry
Denne krimi er blevet sammenlignet med Da Vinci-mysteriet og Dinosaurensfjer.
»Synet gav hende åndenød af ren og skær rædsel. Chokket ramte hende som en knytnæve i mellemgulvet og fik hende til at gispe højlydt efter vejret. Hun mærkede hun tabte et skridt, vaklede og måtte læne sig op ad væggen.
Det føltes, som om mørket blev tættere, lukkede sig om hende, og det eneste, Kath kunne se, var silhuetten.
Silhuetten af kroppen, der hang i kæderne. Armene var trukket op over hovedet, og den måde hovedet livløst lå ned til siden i en mærkelig vinkel overbeviste hende om, at personen derhenne var død. Hun måtte væk derfra, ud af sektionssalen, og det skulle være nu«
Mod deres vilje inddrages professor i speciel patologi på Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, Thomas Cluster, og praktiserende dyrlæge Kath Sommer i en mordsag, hvor indtil flere dyrlæger myrdes på bestialsk vis. Sporene fører dem til Landbohøjskolen, den gamle dyrlægeskole på Frederiksberg, som viser sig at gemme på mange skumle - og farlige - hemmeligheder. Snart er Thomas Cluster og Kath Sommer de jagede, og de må indse, at for deres fjender er intet helligt - selv ikke dyrlægeeden.
En stor del af bogens handling udspiller sig på Landbohøjskolen på Frederiksberg, som er det eneste sted i landet, hvor man uddanner dyrlæger. Landbohøjskolen er nu en del af Københavns Universitet.
Denne bog er - af en konsulent på et af landets største forlag - blev sammenlignet med såvel Da Vinci Mysteriet som Dinosaurens fjer.
Dyrlæger dør ved daggry byder på spænding fra start til slut, det er en krimi, som er svær at lægge fra sig før sidste side er vendt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dyrlæger dør ved daggry

Dyrlæger dør ved daggry