Nedsat pris! Eddie Skiltemaler: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Eddie Skiltemaler: roman (Bog, Hæftet)

Af: Adam Schwartzman

Forlag: Batzer
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 371
Dato for udgivelse: 29-1-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Claus Bech
ISBN-13: 9788792439550
Produkt type: Bog
Originaltitel: Eddie Signwriter
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

227,95 kr

-23.5%

Vejl. pris: 298,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den unge Edward Michael Dankwa - også kaldet Eddie Skiltemaler - er tilfreds med sin tilværelse som skiltemaler i byen Accra i Ghana. Men pludselig er alt forandret - han har forelsket sig i en pige han ikke kan få, får skylden for en ældre betydningsfuld kvindes død og bortvises i vanære fra sin skole. Han flygter til Senegal og derfra videre til Paris i håb om der at skabe sig en ny tilværelse. Livet som illegal indvandrer er hårdt og ødelæggende, og han kommer kun langsomt på fode. Han får et job i en blomsterbutik og møder Bernadette fra Cameroun, som han skal giftes med. Men så en dag opsøges han af sin morbror, som konfronterer ham med fortiden.   
Eddie Skiltemaler er en betagende roman - fuld af humor og storslåede skildringer af det afrikanske landskab - om en generations rodløshed og længsel efter noget bedre, om skyld og ansvar og om misforståelser mellem generationer der får fatale konsekvenser. 
«. fremragende.» - NEW YORK TIMES BOOK REVIEW 
Adam Schwartzman (f. 1973) er født i Johannesburg. Han er uddannet fra Oxford University og bor for tiden i Istanbul med sin familie. Han har udgivet tre digtsamlinger og debuterer som romanforfatter med denne roman, som har fået anmelderne til at sammenligne ham med forfattere som Faulkner, Ondaatje, Nabokov og Coetzee.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Eddie Skiltemaler: roman

Eddie Skiltemaler: roman