Efter rosinen Forstør
Kategorier / sektioner:

Efter rosinen (Bog, Hæftet)

Af: Louise Øhrstrøm

Forlag: EC Edition
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 197
Dato for udgivelse: 22-3-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Redaktion: Birgitte Møller Balladone
ISBN-13: 9788791392290
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Anne-Lone Krog Møller
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
99,95 kr
epub
54,95 kr

99,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Romanen handler om en yngre kvinde, der for nyligt har født et dødfødt barn, som hun og kæresten kalder ´Rosinen´. Handlingen foregår i tiden efter Rosinen, men der er flashbacks til graviditeten og kort før.

Hovedpersonen Maria befinder sig i en dyb krise, og romanen beskriver hendes vej igennem og begyndende ´udtræden´ af krisens univers. Ligeledes involveres hendes mor og søster, og gennem deres historie drages paralleller til Marias og tilbage igen.

Samtidig inddrages Birgitta, og hendes birgittinerorden, historie, kloster og kult gennem besøg i Italien, nonnerne fra klostret i Maribo og litteratur om hende. Maria fascineres af Birgittas styrke og ’hjemsøges’ af syner, som hun selv vælger at forbinde til Birgittas univers.

Sideløbende med denne æteriske og religiøse skikkelse befinder også den meget jordisk-verdslige ræv sig i Marias liv. Ræven er på én gang en dannet og yderst belæst pilgrim med forfatterambitioner og samtidig et smaskende, sanseligt og meget uopdragent væsen, hvis lyster er dyriske og kredser om pølser og pepperoni-pizza. Ræven har en udpræget humoristisk sans; den er kynisk-sarkastisk og meget selvsmagende.

Romanen er fantasifuld og indeholder en række spor, man som læser kan forfølge. Omvendt kan den også læses som ’blot’ en god historie om en smertefuld krise i en yngre kvindes liv, hendes familiære genvordigheder og forsøg på at beskytte sig selv i den fase af hendes liv.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Efter rosinen

Efter rosinen