Nedsat pris! Efter Sara Forstør
Kategorier / sektioner:

Efter Sara (Bog, Hæftet)

Af: Benthe Ladefoged Nielsen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 222
Dato for udgivelse: 8-6-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Redaktion: Simon Buchholtz
ISBN-13: 9788793328662
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sabine Sørensen
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
150,95 kr
epub
86,65 kr

150,95 kr

-24.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Efter Sara er en personlig beretning om at leve med sorg efter tabet af sit barn. Hvordan er det at leve med alle de pinefulde detaljer, som bare bliver ved med at fylde i ens bevidsthed, efter omverdenen er ´kommet videre´? Hvordan får man styr på tankekaosset? Hvordan overlever man overhovedet?
Efter Sara er en beskrivelse af vejen tilbage til verden. Til dels fortæller den om de anvendelige tanke- og følelsesmæssige strategier, men den giver først og fremmest en hjælp til at finde håbet igen, til at finde en mening i det meningsløse. Den viser, at den daglige kamp mod tvivl og opgivelse ikke kan forhindre glæden og taknemmeligheden i at vende tilbage. Og den viser hvorfor og hvordan man skal huske at tage sig af sig selv, når livet, det går videre.   
Uddrag af bogen:
Jeg har en begyndende bevidsthed om, at det nu er ´efter´. At der for altid vil være et ´før´ og et ´efter.´ Mellem før og efter døde Sara.
Før havde der været et langt liv. Før, da havde syrenen næsten lige blomstret, før sad Sara i solen i en af de turkisblå havestole, før lagde hun armen om mig, når vi gik rundt i Hammamets lune aftener, før kunne jeg stadig passe på hende, følge hende på vej i livet. Når jeg tænker på ´før´, så var alting nemt. Og jeg var bare utaknemmelig, når jeg kunne være utilfreds med noget.
Hvordan vil ´efter´ blive?   
Om forfatteren:
Benthe Ladefoged Nielsen (f. 1947) er uddannet psykoterapeut. I 2012 gik hun på pension. Hun arbejder frivilligt i en sorggruppe og deltager ivrigt i meditationskurser og mindfulness træning i Østen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Efter Sara

Efter Sara