Nedsat pris! Efter stormen: Noveller Forstør
Kategorier / sektioner:

Efter stormen: Noveller (Bog, Hæftet)

Af: Harry Harrison

Forlag: Science Fiction Cirklen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 220
Dato for udgivelse: 13-11-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Udgiver: Niels Dalgaard
Oversætter: Niels Dalgaard
ISBN-13: 9788790592387
Produkt type: Bog
Indsamler: Niels Dalgaard
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

239,85 kr

-17%

Vejl. pris: 289,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En ægte science fiction-stormester
I 2009 tildelte den amerikanske science fiction-forfatterforening Harry Harrison titlen ´Grand Master of Science Fiction´ – en titel der passer ualmindelig godt. For Harrison har gjort det meste af genrens moderne udvikling med og har gennem en lang karriere været pioner inden-for så forskellige områder som ´alternate history´ og miljøbevidst science fiction. Han er også en af genrens store humorister og en ægte kosmopolit, der bl.a. har boet fem år i Danmark..
Denne samling præsenterer ti af forfatterens noveller, i et udvalg der er hentet gennem det meste af en karriere som nu spænder over mere end et halvt århundrede. Her er historier om aliens der er så uheldige at lande det forkerte sted, om en verden hvor dinosaurerne udviklede intelligens, og om verdens bedste bil. Her er mennesker der slås med overbefolkning, undertrykkende regimer, spioner og den næsten umulige udfordring det er at sende folk til Mars. Og uanset hvilke udfordringer historierne byder deres hovedpersoner, kan man være sikker på at problemerne ses fra den menneskelige synsvinkel.
For i Harrisons hænder bliver science fiction ikke kun til et spørgsmål om teknologi og videnskab, men også om hvordan mennesker vælger at håndtere dem – og hinanden.
Indhold: Redningsoperation, En forbrydelse, Efter stormen, Det sidste møde. Verdens bedste bil, Jeg ser dig, Klippedykker, Simuleret træning, K-faktoren, Den endeløse nat gryr, efterord ved Niels Dalgaard

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Efter stormen: Noveller

Efter stormen: Noveller