Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Egn: Vestjylland: Råvarer og retter fra Vestjylland (bind 1) (Bog, Hardback)

Forlag: FADL
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 350
Dato for udgivelse: 15-10-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Nr. i serien: Bind: bind 1,
Medforfattere: Peter Nøhr Christensen, Asmus Gamdrup Jensen
ISBN-13: 9788793590182
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (15-10-2018)

Forventes på lager: 15-10-2018

315,35 kr

-17%

Vejl. pris: 379,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Gulerødder fra Lammefjorden, østers fra Limfjorden og lam fra Vadehavet. I de sidste 15 år har gastronomien fået øjnene op for kvaliteten i vores nærhed. På det fundament opstod det nynordiske køkken, og her fandt man et råvaregrundlag til en ny gastronomisk retning. Men det er ikke kun i den finere gastronomi, at udviklingen har taget fart. Interessen for de lokale råvarer har også fået fat i den brede befolkning, og du kan i supermarkeder finde mange produkter fra lokale fødevareproducenter. Men hvordan er vi egentlig nået hertil? Hvor stammer det hele fra? Og hvad er egentlig Danmarks madkulturelle historie? 
Det har en madhistoriker og en professionel kok sat sig for at finde ud af. I fire store bind vil de kortlægge landets madkultur og dykke ned i de lokale egnsretter. Deres mission er at formidle landets madhistorie og gøre den spiselig for alle. Bøgerne vil bestå af madhistorie, traditionelle opskrifter fra de forskellige egne plus nye, up-to-date versioner af de selvsamme egnsretter samt gastronomiske betragtninger om udviklingen af vores madkultur. 
I første bog går turen til Jylland. Opdelingen følger istidsaflejringer og Limfjorden, da det giver mere mening af dele jylland i øst og vest, end nord og syd. Det første bind går derfor fra Sønderjylland op langs vestkysten til Nordjylland. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Egn: Vestjylland: Råvarer og retter fra Vestjylland (bind 1)

Egn: Vestjylland: Råvarer og retter fra Vestjylland (bind 1)