Nedsat pris! EGN: Råvarer og retter fra Vestjylland (bind 1) Forstør
Kategorier / sektioner:

EGN: Råvarer og retter fra Vestjylland (bind 1) (Bog, Hardback)

Forlag: FADL
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 300
Dato for udgivelse: 26-10-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Nr. i serien: Bind: bind 1,
Medforfattere: Peter Nøhr Christensen, Asmus Gamdrup Jensen
ISBN-13: 9788793590182
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

315,35 kr

-17%

Vejl. pris: 379,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

SMAGEN AF VESTJYLLAND
Fra Vadehavet i syd over Hvide Sande og Limfjorden til Skagen i nord – Vestjylland er et skatkammer af magiske råvarer. "EGN – Råvarer og retter fra Vestjylland" er en gastronomisk rejse gennem de vestjyske landskaber, deres råvarer og de retter, der kan trylles frem heraf. 
De over 80 opskrifter i bogen er tilgængelige for alle og kan bruges til både hverdag og fest. Bogen har fisk og planter fra å, fjord, hav og strand i centrum, men Vestjylland byder også på blandt andet lam og okse.
"EGN – Råvarer og retter fra Vestjylland" er første bind af en serie på fire, hvor forfatterne endevender hele grundlaget for dansk madkultur. Der er tale om en nytænkning af danske retter, hvor landskabet og historien er udgangspunktet.
Asmus Gamdrup Petersen Jensen er madhistoriker med rødder i Søhøjlandet og har en særlig interesse i råvarer og støvede arkiver. Han har skrevet bøger om sure kirsebær og ost, været tv-vært for DR-serien Afrikas Nye Køkken og modtaget et hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi. 
Peter Nøhr Christensen er kok og opskriftsudvikler med rødder i Nordjylland og har en kærlighed til kokkefaget. Han har en fortid på forskellige gourmetrestauranter og har sammen med Asmus haft egen butik på Vesterbro i København. 
Sammen har makkerparret også skrevet KÅL og driver til daglig madfirmaet KOST, hvor de sætter deres præg på nutidens madkultur.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

EGN: Råvarer og retter fra Vestjylland (bind 1)

EGN: Råvarer og retter fra Vestjylland (bind 1)