Nedsat pris! Ekko I Mørket
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Ekko I Mørket (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Francine Rivers

Forlag: Forlaget Scandinavia
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771325386
Udgave: 1. (28-04-2015)
Oplag: 1. (28-04-2015)
Serie: Løvens Mærke
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 584
Originaltitel: An Echo in the darkness
Omslagsgrafiker: Svetlana Uscumlic
Oversætter: Linda Kirk Madsen
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ekko i Mørket fortsætter,

hvor Hvisken i Vinden slap.

Den kristne slavinde Hadassah overlever løvernes angreb i arenaen ved lægen Alexanders hjælp. Alle antager, at hun er død, og Hadassah har iført sig slør for at skjule sin identitet lige så vel som de ar, som nu mærker hendes krop. Hun får arbejde som Alexanders assistent og hjælper lægen i den fattige del af byen, hvor hun bliver kendt som Rafa, helbrederen, der ved troens kraft helbreder de syge og udbreder evangeliet.

Da Julia Valerian, hendes tidligere bøddel og plageånd, bliver syg, tvinges Hadassah til at træffe en svær beslutning: skal hun vende tilbage til Valerians husstand, og derved risikere at blive afsløret og henrettet, for at hjælpe Julia?

Hverken Julia eller hendes bror, Marcus, ved, at de begge har elsket den kvinde, som nu skjuler sig bag slørene – en kvinde som de troede var død. Marcus fortsætter med at søge efter tro og mening, og da han vender sig bort fra Roms rigdomme, bliver han, af en hviskende stemme fra fortiden, ledt ind på en rejse, der kan sætte ham fri fra sjælens mørke. Vil han finde Gud og blive den mand, som Hadassah ved, han kan blive? Og vil flammen mellem Hadassah og Marcus blusse op igen?

Anmeldelser (0)