Eksempelsamling om energi: bygningsreglementets eksempelsamling (Bog, Dansk)

Forlag: Byggecentrum
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788791769597
Udgave: 2. (25-09-2014)
Oplag: 1. (25-09-2014)
Første udgivelsesår: 2014
Sideantal: 240

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Eksempelsamlingen om Energi indeholder en række eksempler på, hvordan bestemmelserne i bygningsreglementet 2010 (BR10) om energiforbrug  kan opfyldes i nybyggeri og eksisterende byggeri.
Formålet er at vejlede om, hvordan man i overensstemmelse med BR10  kan bygge nyt og renovere, så man undgår at bruge unødvendig energi  til opvarmning, varmt vand, køling, ventilation og belysning og  samtidig  opnå tilfredsstillende sundhedsmæssige forhold.
Eksempelsamlingen indeholder en række beregningseksempler for nybyggeri og eksisterende byggeri. Herudover er der en række temaer, som både vedrører nybyggeri og energirenovering.
Denne 2. udgave er kraftig udvidet siden 1. udgaven; specielt afsnittet nybyggeri, hvor der er tilføjet en en række beregnede eksempler på forskellige typer af nyt byggeri i forhold til de forskellige energiklasser.
Eksempelsamlingen er lavet i samarbejde med en række af byggebranchens aktører.

Eksempelsamling om Energi i ringbind

Som de eneste i Danmark udbyder Byggecentrum Eksempelsamlingen om Energi i ringbindsform sammen med et serviceabonnement. Det betyder, at du  automatisk får  tilsendt alle fremtidige tillæg til  Eksempelsamlingen om Energi   lige til at sætte ind i dit ringbind. Ved hver ændring eller tillæg til Eksempelsamlingen, laver  Byggecentrum derudover også en sammenskrivning til Eksempelsamlingen med den oprindelige tekst. Det letter forståelsen og giver et godt overblik over indholdet. Du betaler altså ikke for abonnementet, men kun for de enkelte tillæg til Eksempelsamlingen og for de sammenskrivninger, du får tilsendt.
Med et  abonnement på Eksempelsamlingen om Energi i ringbindsform er du derfor altid fuldt opdateret uden at du skal bruge tid på selv at følge med.

Anmeldelser (0)