Nedsat pris! Eksemplariske idioter Forstør
Kategorier / sektioner:

Eksemplariske idioter (Bog)

Af: Ermanno Cavazzoni

Forlag: Tiderne Skifter
Sprog: Dansk
Sideantal: 164
Dato for udgivelse: 19-3-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: Anna Wegener
ISBN-13: 9788779733633
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mikel Henssel
Originaltitel: Vite brevi di idioti
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Italiensk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

172,15 kr

-23.5%

Vejl. pris: 225,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Eksemplariske idioter består af en række korte levnedsberetninger om idioter - 31 i alt - opført i en månedskalender, hvor hver idiot har fået sin egen dag. En kalender med en sælsom helgen alle hverdage og usædvanlige selvmord søn- og helligdage. En fabelagtig fabelbog, fuld af elskelige tåber, som har et for lille hoved eller et for stort hjerte. En fryd for alle med sans for barok humor, italiensk for fuld udblæsning - og små skæbnefortællinger i pilleform.Alle menneskers liv er lettere idiotiske, men nogles liv er kendetegnet af forbilledlig idioti, og disse idioter tjener her som eksempler for læseren.
Idioterne har en privat logik og er monomant optagede af én ting, som giver mening til en ellers tilsyneladende meningsløs tilværelse. Læseren vil blandt andet møde en motorkyndig mand, som bygger sin Fiat-bil om til en flyvemaskine, en alfabetisk regnekunstner, som kan regne med lysets hast, en kunstkritiker, der ikke ved, hvad hans egen kunstkritik betyder, en realistisk romanforfatter, som hver dag begynder forfra på sit værk, samt videnskabsmanden Cesare Lombroso, grundlæggeren af den såkaldte kriminalbiologi.
Eksemplariske idioter er en fabelagtig fabelbog, fuld af elskelige tåber, som har et for lille hoved eller et for stort hjerte. En fryd for alle med sans for barok humor, italiensk for fuld udblæsning - og små skæbnefortællinger i pilleform.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Eksemplariske idioter

Eksemplariske idioter