Nedsat pris! Eksistenslaboratorium Forstør
Kategorier / sektioner:

Eksistenslaboratorium (Bog, Spiralryg)

Forlag: Eksistensen
Format: Spiralryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 132
Dato for udgivelse: 16-8-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Medforfattere: Maria Baastrup Jørgensen, Majbritt Fuder Normann Nielsen
ISBN-13: 9788741004433
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

296,00 kr

-1%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Et undervisningsmateriale, der skal styrke ansatte i sundhedsvæsenet i deres arbejde med eksistentiel støtte til patienter og pårørende.
Når vi rammes af sygdom, rammes både vi og vores nærmeste også på eksistensen. Overvejelser om mening, afmagt, livsmod, død, håb etc. kan pludselig blive meget nærværende. Når vi kommer i kontakt med sundhedsvæsenet, kommer vi derfor ikke kun med vores sygdom, men også med alle vores dertil hørende eksistentielle overvejelser. – Det lægger pres på de ansatte i sundhedsvæsenet, der mødes af et stadigt stigende krav og forventning om forbedring af støtten til patienter og pårørende. Både når det gælder den fysiske pleje, men også i forhold til de mere personlige og eksistentielle sider af livet med sygdom.
Eksistenslaboratorium er et materiale til brug blandt de ansatte i sundhedsvæsenet. Gennem bogens øvelser/laboratorier arbejdes der bl.a. med ’den svære samtale’. Målet er at give de sundhedsprofessionelle et rum til refleksion – en mulighed for at udforske, hvad der også er på spil, når mennesker rammes af sygdom.
Bogen rummer 20 øvelser og fungerer som håndbog for lederen af laboratoriet. Materialet er tilrettelagt, så lederen selv kan sammensætte et forløb, afstemt i forhold til det aktuelle behov.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Eksistenslaboratorium

Eksistenslaboratorium