Nedsat pris!
Kategorier / sektioner:

Eksistent mellem frygt og håb: 14 tænkere om verden af i dag og i morgen

Forlag: Kristeligt Dagblads Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 250
Dato for udgivelse: 17-9-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
Medforfattere: Bjørn Tulinius, Michael Bach Henriksen
ISBN-13: 9788774674184
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vi lever i en tid, hvor mange er bekymrede for den verden, vi ser omkring os – med opbrud som fortegn for meget af det, vi før tog for givet. Og hvor klimakatastrofer, flygtningestrømme og skarpe opdelinger mellem ”os” og ”dem” er blevet en del af vores hverdagsretorik. Vi lever med andre ord i en tid med fokus på, hvad der skiller os. Men hvad binder os sammen – ud over frygten? Er der også håb? 
Ja, lyder svaret. Folkelig vækkelse kan genopstå, og verden ophører næppe med at bevæge sig fremad. Denne bog giver ordet til en række af de skarpeste tænkere, både inden for filosofien og litteraturen. Under en række fælles temaer forholder blandt andre Marilynne Robinson, Salman Rushide, Anthony Giddens og Axel Honneth sig til den samtid, de lever i og er optaget af i deres værker og tænkning. Bogen er skrevet på baggrund af interviews, som Bjørg Tulinius og Michael Bach Henriksen har foretaget.   
Mødt blandt andre: Anthony Giddens og Amos Oz Hartmut Rosa og Marilynne Robinson John Gray og Philip Roth Zygmunt Bauman og Salman Rushdie Axel Honneth og Ida Jessen Charles Taylor og David Grossman Slavoj Žižek og Karl Ove Knausgård   
Om forfatterne:
Bjørg Tulinius, født 1964, har læst filosofi og er uddannet journalist. Tidligere ansat ved DR og Aarhus Universitet. Siden 2015 journalist ved Kristeligt Dagblad.  
Michael Bach Henriksen, født 1974, er cand.mag. i Litteraturhistorie og Amerikanske studier. Tidligere underviser ved Aarhus Universitet. Foredragsholder og forfatter af flere bøger om amerikanske samfundsforhold og litteratur. Siden 2005 kulturredaktør ved Kristeligt Dagblad.     

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Eksistent mellem frygt og håb: 14 tænkere om verden af i dag og i morgen

Eksistent mellem frygt og håb: 14 tænkere om verden af i dag og i morgen