Nedsat pris! Eksistentiel psykoterapi i praksis Forstør
Kategorier / sektioner:

Eksistentiel psykoterapi i praksis (Bog, Hæftet)

Af: Ernesto Spinelli

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 357
Dato for udgivelse: 23-10-2008
Udgivelse: 1. udgave, 2008.
Oversætter: Tom Havemann
ISBN-13: 9788741251455
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Louise Perlmutter - Bogblokgrafiker: Louise Perlmutter
Originaltitel: Practising Existential Psychotherapy
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

334,95 kr

-13%

Vejl. pris: 385,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Eksistentiel psykoterapi i praksis gør den verdensberømte psykolog og psykoterapeut Ernesto Spinelli sine mange års erfaring som terapeut til udgangspunkt for en psykoterapeutisk model.
Spinelli er tidligere professor ved Regent´s College i London og en af verdens førende kapaciteter inden for eksistentiel psykologi, som han har arbejdet med inden for en bred vifte af områder - fx terapi, coaching og konflikt-løsning. Gennemgående har Spinelli altid formået at sætte fokus på de praktiske sider af den eksistentielle psykologi. Det gør han også i denne bog, hvor fokus, som titlen antyder, især er på psykoterapi.
Bogen består af to dele. I første del diskuterer Spinelli det filosofiske grundlag for eksistentitel psykoterapi. Han analyserer, hvordan eksistentielle grundvilkår ofte unddrager sig ´almindelige´ former for psykoterapi, og argumenterer for en psykologisk teori, der sætter fokus på disse grundvilkår. 
I bogens anden del udarbejder Spinelli en model for eksistentiel psykoterapi i praksis. Modellen består af tre faser, hvor klienten og terapeuten i fællesskab forsøger at nå en bedre forståelse af de parametre, klienten møder omverdenen med, og forandre dem, så de stemmer bedre overens med vedkommendes autentiske oplevelse af verden. Spinelli giver her talrige eksempler fra sin praksis og anvisninger til, hvordan eksistentiel terapi kan praktiseres. Desuden er der i bogen forskellige øvelser, som kan berede læseren til arbejdet som terapeut. 
Eksistentitel psykoterapi i praksis er en enestående indføring i de forskellige måder, eksistentielle vilkår præger menneskelivet på - herunder de problemer, de kan give anledning til. Samtidig er det en udpræget praktisk bog, hvor Spinelli på enestående måde formidler de arbejdsformer, den eksistentielle psykoterapi har bidraget med.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Eksistentiel psykoterapi i praksis

Eksistentiel psykoterapi i praksis