Ekspert i læring: Et opgør med myterne om medfødte evner
Kategorier / sektioner:

Ekspert i læring: Et opgør med myterne om medfødte evner (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Gordon Stobart

Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771601336
Udgave: 1. (10-03-2016)
Oplag: 1. (10-03-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Serie: Undervisning og læring
Indbinding: Paperback
Sideantal: 168
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ekspert i læring – et opgør med myterne om medfødte evner viser, hvordan elever via blandt andet motivation, effektiv feedback, tydelige læringsmål, fokus på dybdelæring, positive forventninger og selvregulering kan støttes i at lære mest muligt uanset deres faglige niveau og sociale kompetencer. Gordon Stobart gør således op med et fikseret tankesæt om, at elevers læring er begrænset af deres medfødte evner og intelligens. Stobart har analyseret en række eksperter på hver deres område inden for sport, videnskab og kunst, og med baggrund heri uddrager han en række vigtige elementer, som kan inspirere til et læringsfremmende miljø i uddannelsesinstitutionerne. Det drejer sig blandt andet om muligheder og motivation, målrettet træning, viden og refleksion.

Med denne bog taler Stobart for samme tilgang som uddannelsesforskeren John Hattie og læringskonsulenten James Nottingham, der har som mantra, at elever skal lære, hvordan man lærer. Bogen giver eksempler på, hvordan læreren konkret kan støtte eleven heri. Stobart viser, hvordan man kan støtte eleverne i at blive eksperter i at lære – og hvordan lærerne bliver eksperter i læring.

Bogens budskaber er godt formidlet og bindes løbende op på konkrete eksempler på ekspertise. Disse knyttes løbende til undervisningen i klasseværelset ”en regnvåd fredag eftermiddag”, og dermed omsættes det teoretiske fundament til en jordnær praksis.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ekspert i læring: Et opgør med myterne om medfødte evner

Ekspert i læring: Et opgør med myterne om medfødte evner