Nedsat pris! Eksportkøbmand: Blade af en eksportkøbmands dagbog
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Eksportkøbmand: Blade af en eksportkøbmands dagbog (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Flemming Vang

Forlag: Ådalen
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793523289
Udgivelsesdato: 05-10-2018
Oplagsdato: 05-10-2018
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Paperback
Sideantal: 336
Fagredaktør: Peter Bondesen
Originalsprog: Dansk

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

EKSPORTKØBMAND fortæller historien om en overset side af dansk udenrigshandel. I sin bog skriver Flemming Vang om engagerede handelsfolk, der rejste ud i det fremmede for at afsætte danske varer. Selv fandt forfatteren sine kunder i Fjernøsten, Mellemøsten og Afrika. Han fortæller både om sine succeser og fiaskoer.
På sine rejser holder en EKSPORTKØBMAND sine øjne og ører åbne, og de overraskende og dramatiske oplevelser fylder ikke så lidt. Da krigen mellem Irak og Iran brød ud i 1980, fulgte Flemming Vang luftangrebet på Baghdad fra sit hotelvindue. Han besøgte Beirut, da borgerkrigen i Libanon var på sit højeste, og mens Den Kolde Krig rasede, blev han indbudt til at formidle salg af moderne amerikanske flydele til Sovjetunionen.   
EKSPORTKØBMAND kan bruges som inspiration til firmaer, som overvejer at gå i gang med eksport til andre områder end Europa og USA. Bogen beskriver handelslivet i lande, som danske sælgere kun sjældent besøger. Flemming Vang fortæller om købmænd i det fremmede, som var mere optaget af det at handle end af, hvad de handlede med. En god handel drejede sig først og fremmest om at opbygge gensidig tillid. Bogen præsenterer mange spændende profiler både i soukhen og på de bonede gulve.
EKSPORTKØBMAND er Flemming Vangs spændende beretning om møder med fremmede handelstraditioner. For den, som er interesseret i dansk handelshistorie, er bogen en guldgrube.

Anmeldelser (0)