Elefantsprog
Kategorier / sektioner:

Elefantsprog (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Søren Hauge

Forlag: Wiseheart
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 116
Dato for udgivelse: 23-10-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788799539840
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farve
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

116 sider, rigt farveillustreret
Vi har alle brug for elefantsprog! I en udfordret verden, hvor kynisme og brutalitet sætter sit præg, er der brug for følsomme og stærke elefanter, der kan sætte empatisk kraft på dagsordenen. I dig og mig findes en enorm kraft, som lever side om side med vores dybt følsomme natur. Men vi rummer meget mere, og det er alt sammen en del af vores elefantnatur. Spørgsmålet er, hvor meget af din elefantkraft, som er synlig for verden, og om du er i færd med at lære at tale ’elefantsk’. Alle kan lære elefantsprog, men vi har brug for at finde vores egen dialekt.
ELEFANTSPROG udfolder lige netop dette og åbner til en rejse ind i den elefantastiske verden du og jeg rummer. Elefantsproget har syv facetter:
  1. Stå i din kraft
  2. Ræk nænsomt ud
  3. Lyt til andre
  4. Leg frit
  5. Husk og lær
  6. Proklamér det gode
  7. Træd til og løft
 
Med alle syv facetter vil vi kunne udrette mirakler for os selv og andre. Din elefantnatur rummer et enormt potentiale, og det er vigtigt at du bliver klar over det, så du kan udfolde din større natur og stille dine bedste talenter til rådighed for den større helhed, du er en del af.
Forfatter:
Søren Hauge
har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981. Han er forfatter til 18 bøger og har i de senere år specialiseret sig i SoulFlow, SidheVisdom og EnergiPsykologi. Søren er uddannet magister i idehistorie og filosofi og har årtiers erfaring med foreningsarbejde i esoteriske og holistiske kredse, side om side med interreligiøst arbejde. Hans arbejde i dag er især fokuseret på klientarbejde og undervisning i SoulFlow og SidheVisdom, kombineret med grupperejser, senest til England og Færøerne, og i 2018 til Irland.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Elefantsprog

Elefantsprog