Nedsat pris! Elfenbenselefanten Forstør
Kategorier / sektioner:

Elfenbenselefanten (Bog, Indbundet)

Af: Nerea Riesco

Forlag: Lindhardt & Ringhof
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 572
Dato for udgivelse: 8-3-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oversætter: Sigrid Kjerulf
ISBN-13: 9788711416372
Produkt type: Bog
Originaltitel: El elefante de marfil
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Spansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
99,95 kr
epub
87,10 kr
zip_mp3
87,95 kr

99,95 kr

-250,00 kr

Vejl. pris: 349,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Elfenbenselefanten er en familiesaga, der udspiller sig i Sevilla i slutningen af 1800-tallet.
I 1755 rystes Sevilla af et jordskælv. Denne katastrofe bliver starten på en række begivenheder, der kommer til at få afgørende betydning for den unge, smukke enke Julia, der overlever katastrofen og beslutter sig for at følge sit hjerte. Hun ejer byens berømte trykkeri og giver efter for sine følelser for en af sine ansatte, León Montenegro. Denne mystiske mand skal blive hendes livs kærlighed, skønt Julia ved, at León er udset til at løse en hemmelig og farlig opgave, der efter de er blevet gift, overgår til deres søn og siden til deres barnebarn. 
Således begynder fortællingen om Julia og hendes slægt. León er i besiddelse af en lille elefantfigur, hugget i elfenben. Denne figur betyder, at han er udvalgt som de kristnes repræsentant til at spille det afgørende skakspil, der skal afgøre, om La Giralda, tårnet på Sevillas katedral, skal bevare sit muslimske udtryk eller overgå til de kristne spaniere, der havde generobret Sevilla i 1300-tallet. Store interesser er på spil og forskellige mennesker stræber efter elfenbenselefanten, og som tiden går intensiveres jagten på den i takt med, at tidspunktet for det sidste parti skak nærmer sig.
Elfenbenselefanten er en historisk roman om en families dramatiske skæbne gennem tre generationer, fortalt med byen Sevilla som ramme. Kærlighed og spænding blandes med faktiske historiske hændelser og beskrivelser af skik og brug, byliv, arkitektur og religion.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Elfenbenselefanten

Elfenbenselefanten