Ellie og den skjulte skrift (Bog, Paperback)

Af: Heidi Holmskov

Forlag: Heidi Holmskov
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 288
Dato for udgivelse: 27-10-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788740925692
Produkt type: Bog
Originaltitel: Ellie og den skjulte skrift
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Paperback
124,90 kr
epub
136,15 kr

124,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Da Ellies mor bliver syg og indlægges på et sindssygehospital og hendes far forsvinder, spredes onde rygter i byen - at Ellies mor er blevet vanvittig, og hendes far er stukket af og har efterladt Ellie hos bedstemoren.
Det er dog kun begyndelsen på Ellies udfordringer, for da hun nærmer sig sin 14-års fødselsdag, oplever hun skræmmende forandringer ved sin krop, der gør hende bange og forvirret. Og da hun samtidig bliver terroriseret af Sally og Betty og føler sig forfulgt af alle i byen, bliver hun til sidst hunderæd for, at hun er ved at blive skør som sin mor.
Men da Maceo starter i klassen, bliver Sally og Betty så optaget af ham, at de glemmer alt om Ellie. Ellie er lykkelig for, at hun får lov til at være i fred, men hun er samtidig skræmt af den nye dreng og hans magiske øjne, der har en underlig magt over hende.
En hvirvelvind af mystiske hændelser river Ellie med ud på et farefuldt eventyr, hvor hun bliver jagtet af de blodsugende vampyrdrager, der hærger Dragelandet. Og på en vanvittig jagt for at finde sin forsvundne ven, får hun tiltrængt hjælp af stentrolden Gumle og andre mystiske væsner, der gemmer sig i Dragelandets mørke skove, kolde grotter og dybe søer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ellie og den skjulte skrift

Ellie og den skjulte skrift