Nedsat pris! Elsk ham igen: Sådan får I kærligheden tilbage i jeres parforhold Forstør
Kategorier / sektioner:

Elsk ham igen: Sådan får I kærligheden tilbage i jeres parforhold (Bog, Hæftet)

Af: Ingrid Ann Watson

Forlag: Gad
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 221
Dato for udgivelse: 19-4-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788712045779
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Olga Bramsen
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

177,50 kr

-22.5%

Vejl. pris: 229,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Der findes en del kvinder derude, som er blevet trætte af udsigten til den anden side af morgenbordet. Måske kigger han knap op fra avisen for at se hende i øjnene. Måske kom han til at skrive »med venlig hilsen«, sidst han sendte hende en mail. Måske er det rigtig længe siden, han tog initiativ til noget som helst .
Til de kvinder, der tænker på at gå - men allerhelst vil blive i deres parforhold - har samlivseksperten Ingrid Ann Watson skrevet bogen Elsk ham igen. Her afdækker hun de parforholdsfælder, de fleste af os typisk kan falde i. Der er blandt andet Den Retfærdige Harme - »han kunne da godt.« og »hvorfor er det altid mig, der skal«.  Der er følelsen af ensomhed, selv om man er to. Og der er den ultimative flugt fra et falmende forhold - utroskaben.
Hun fortæller også, hvordan vi kommer fri af fælderne igen. Hvordan vi tilgiver og kommer videre efter utroskab. Hvad vi kan stille op med os selv, hvis vi har fået en skidt vane med at brokke os. Og hvornår det egentlig er tid til at sige: »Jeg vil skilles.«
Ingrid Ann Watson er en velkendt samlivsekspert fra både tv, dagblade, brevkasser og magasiner. Hun er en efterspurgt foredragsholder og har gennem 20 år drevet en psykologisk praksis, hvor hun har hjulpet mange par til at lære at elske hinanden igen. Den erfaring deler hun gavmildt ud af i Elsk ham igen i form af tankevækkende refleksioner, sunde selvransagelser samt gode råd og øvelser, der kan bringe kærligheden og tilfredsheden tilbage i forholdet.
Og belønningen venter på sidste side, lover hun sine læsere: Ikke alene vil vi kunne få et varmt, inderligt forhold igen; vi vil også lære at elske os selv højere!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Elsk ham igen: Sådan får I kærligheden tilbage i jeres parforhold

Elsk ham igen: Sådan får I kærligheden tilbage i jeres parforhold