Nedsat pris! Elskerinde i Allahs verden Forstør
Kategorier / sektioner:

Elskerinde i Allahs verden (Bog, Hæftet)

Af: Pia Kjær

Forlag: Siesta
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 180
Dato for udgivelse: 10-11-2006
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
Udgiver: Siesta
Redaktion: Jens Anton Havskov - Arne Schmidt Møller
Bearbejdning: Arne Schmidt Møller
ISBN-13: 9788791822124
Produkt type: Bog
Bearbejdning: Arne Schmidt Møller
Bidragyder: Arne Schmidt Møller
Diverse ophavsangivelser: ghostwriter: Arne Schmidt Møller
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
164,35 kr

164,35 kr

-17%

Vejl. pris: 198,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I en tid med indvandrerdebat og Muhammed konflikt løfter en dansk konvertit for første gang tørklædet og beskriver i en livsstærk beretning den muslimske indvandrerkultur på nærmeste hold.
I tager Elskerinde i Allahs verden tager Pia Kjær sin læser ved hånden og fortæller indgående om sine oplevelser i det flerkulturelle Danmark og den personlige udfordring det var at vidne i retten mod sin muslimske elsker. Han er nu dømt for medvirken til æresdrabet på Ghazala Khan i september 2005.
Bogen er blevet til i tæt samarbejde med B.T.´s kriminalreporter Arne Schmidt Møller, som i september i år udkom med bogen Ghazala - et æresdrab i Danmark. Pia Kjær og Arne Schmidt Møller er fælles om et nært kendskab til Ghazala sagen - om end med hver sin indgangsvinkel - og det er der kommet en yderst menneskelig og velskreven bog ud af.
Som 18-årig forelskede Pia sig i en kurdisk flygtning, og snart var hun konverteret til Islam, gift og bosat i indvandrermiljøet i Vollsmose. Til sin mors store sorg og bekymring lod hun sig indsluse i en radikal islamisk kvindegruppe og begyndte højlydt at besværge sin nye tro.
I dag, 10 år senere er hun skilt og bosat i København. Det var her, hun mødte sin nye kærlighed, som senere skulle spille en tragisk rolle i likvideringen af Ghazala Khan for et ægteskab indgået uden familiens accept.
Pia Kjærs historie er barsk, men vedkommende og menneskevarm. Elskerinde i Allahs verden er en kvindes levende og rørende selvransagelse, som giver et godt indblik i de følelser, som rører sig, når kærlighed og religion blandes.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Elskerinde i Allahs verden

Elskerinde i Allahs verden