Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Elverfolket og dyrene - atlantis set gennem elverfolket og dyrenes øjne: Atlantis set gennem elverfolkets og dyrenes øjne (Bog, Paperback)

Af: Irene M. Nielsen

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 160
Dato for udgivelse: 29-7-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Illustrator: Pritam
ISBN-13: 9788771144505
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

124,50 kr

-17%

Vejl. pris: 150,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Elverfolket og dyrene" er en bog som fortæller om, hvor elverfolket og dyrene kommer fra i universet og om deres ankomst til Atlantis. Atlantis varede fra år 250.000 F. Kr. til år 10.000 F. Kr. Desuden får man indblik i, hvornår Atlantis opstod og sidenhen blev til det gyldne Atlantis. En kort beskrivelse af Atlantis og samfundet.
Den fortæller om, hvornår de første 4 dyr kom og deres opgave med, at rense Atlantis under istiden. De første 5 dyr, der inkarnerede under det gyldne Atlantis, hvilke dyr det var og deres opgaver. De næste 33 dyr ankom til det gyldne Atlantis, de udgjorde en vigtig rolle for Atlantises biosfære og hverdag. I 1500 år levede alle i harmoni med hinanden, både indbyggerne, englene, enhjørningerne, dyrene og naturvæsenerne. De guddommelige energier gik op i en højere enhed. Men en dag kom adskillelsen mellem mørke og lys, denne periode varede i 8.500 år. Det kom også til at påvirke dyrene. Dyr indeholder de samme følelser som mennesker, derfor indeholdt denne mørke periode, megen lidelse og karma - og gør det stadigvæk den dag i dag. Da tiden atter er til, at vi går en ny gylden tidsalder i møde på Moder Jord, ønsker dyrene, vi igen kan leve side om side i guddommelig kærlighedsenergi til hinanden, og hvor enhedsbevidstheden trives blandt alle væsener.
Elverfolket drog fra Atlantis, da det sank i havet til Grækenland og Ægypten. Efter en del år, drog de videre til Irland. Du vil blive ført gennem Irlands historie. Til stammen Tuatha De Danann. For at opleve elverfolket og menneskehedens hjertekontakt. Fremtidens spil mellem dyrene og elverfolket.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Elverfolket og dyrene - atlantis set gennem elverfolket og dyrenes øjne: Atlantis set gennem elverfolkets og dyrenes øjne

Elverfolket og dyrene - atlantis set gennem elverfolket og dyrenes øjne: Atlantis set gennem elverfolkets og dyrenes øjne