Nedsat pris! Emilias evighed Forstør
Kategorier / sektioner:

Emilias evighed (Bog, Hæftet)

Af: Inger-Marie Corfitz Mose

Forlag: Siesta
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 156
Dato for udgivelse: 9-11-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
ISBN-13: 9788792539014
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

123,65 kr

-17%

Vejl. pris: 149,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Der skrives på mange planer i Emilias evighed, som er Inger-Marie Corfitz Moses ambitiøse bud på en spirituel og eksistentiel fortælling om erkendelse og det at være undervejs
Da et skæbnesvangert øjeblik indtræffer i Emilias liv, ændres noget i hende, og hun kastes ud på en hæsblæsende og spirituel rejse på flugt fra dæmoniske forfølgere. Undervejs møder hun den mystiske David med det vansirede ansigt, og Emilias nysgerrighed vækkes, da det viser sig, at David kender mere til hende, end hun tror… Den videre rejse fører Emilia på sporet af sin ukendte far, der lever et liv langt fra hendes - som hellig mand dybt inde i den indiske jungle. Emilias flugt bliver samtidig et møde med en hidtil ukendt spirituel verden, der fører hende til en ny viden om sig selv og om andre verdener, hun ikke troede eksisterede.
- Emilias evighed er en skæbnefortælling, hvor jeg bruger den magiske realisme. Det er en udviklingsroman, hvor hovedpersonen Emilia gennemgår en udvikling på mange planer - både psykisk og ikke mindst åndeligt. Hun står et sted i sit liv, hvor hun troede, at alting var, som det skulle være, og så sker der pludselig noget, der gør, at alting krakelerer. Og så udvikler hun sig på baggrund af den oplevelse og finder en ny livsvej, siger Inger-Marie Corfitz Mose om bogen, der er hendes første i den skønlitterære genre.
Emilias evighed henvender sig til alle, som interesserer sig for personlig udvikling og for det spirituelle område, og forfatteren slår fast, at bogens åndelige aspekt ikke må forveksles med religiøsitet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Emilias evighed

Emilias evighed