Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Emmanuel Macron og Frankrig (Bog, Hæftet)

Af: Lally Hoffmann

Forlag: Turbine Forlaget
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 196
Dato for udgivelse: 5-11-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788740620894
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (05-11-2018)

Forventes på lager: 05-11-2018

191,20 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vi skriver 2018: 100 år efter Frankrigs sejr i 1. Verdenskrig, 50 år efter studenterrevolten i Paris – og år 1 efter Macron.
Frankrig er endnu ikke kommet sig over at have valgt en ung, forholdsvis ukendt mand til præsident hin 7. maj 2017. Franskmændene varmer sig ved den anerkendelse, Emmanuel Macron har fået verden over, men tøver selv fortsat med at give ham den fulde tillid. Han bliver set an, holdt ud i strakt arm, hver af hans ord kører i mediemøllen, men modsat alle forventninger om social uro, løbende demonstrationer og politisk modstand, har franskmændene givet ham tid til at agere, inden de træffer en endelig beslutning om deres syn på manden. ”Il faut laisser du temps au temps” – ”se tiden an”, ordene, præsident François Mitterrand valgte til motto.
Af forfatterens forord:
De næste par måneder kan gå hen og blive vanskelige for Macron - de vanlige strejker er varslet. Han fortsætter ufortrødent og udfordrer de hellige køer såsom statsbanerne og sécurité sociale. Terrorismen har meldt sit grimme ansigt igen. Verdenssituationen er som bekendt heller ikke blevet nemmere – ej heller i Europa internt. Manden arbejder som en gal – sover en tre-fire timer og slider sine medarbejdere op.
I EMMANUEL MACRON OG FRANKRIG tegner Lally Hoffmann – en af landets førende kendere af Frankrig – et nuanceret portræt af manden og landet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Emmanuel Macron og Frankrig

Emmanuel Macron og Frankrig