Nedsat pris! Emmanuel Macron og Frankrig Forstør

Emmanuel Macron og Frankrig (Bog, Hæftet)

Af: Lally Hoffmann

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 278
Dato for udgivelse: 5-11-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788740620894
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (05-11-2018)

Forventes på lager: 05-11-2018

191,20 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

”Tænk langt, det handler ikke kun om i morgen!”
Med det budskab bragede Emmanuel Macron i maj 2017 ind på den storpolitiske scene, da han blev valgt som Frankrigs præsident.
Forføreren, blev Macron kaldt. Han var karismatisk og velformuleret, og han turde drømme stort. Og så var han ung. I en alder af kun 39 år blev han Frankrigs yngste leder siden Napoleon.
I en tid, hvor der med Macrons egne ord blæser dårlige vinde over Europa, er der brug for stærke ledere. Højredrejning, nationalisme og isolationisme vinder frem, men Macron kom og tilbød et alternativ: Han kom med håb og store politiske visioner.
Franskmændene er splittede: Nogle ser præsident Macron som en forsynets mand – en messias eller en ny De Gaulle. Andre stempler ham som en elitær parisisk skikkelse, der ingen føling har for folk i provinsen. Én ting er sikkert: Macron kommer ridende ind i billedet på et tidspunkt, hvor Frankrig og Europa står ved en afgørende skillevej.  
I denne bog tager en af landets førende Frankrigskendere Lally Hoffmann temperaturen på Frankrig lige nu. Bogen er et tilbundsgående og kritisk portræt af landets nye leder. Hvad mener almindelige franskmænd og førende eksperter egentlig om den poet, drømmer og pragmatiker, der har fået nøglerne til Elysée-palæet?
Lally Hoffmann er cand.mag. i fransk og russisk fra Københavns Universitet og har en Master of Arts in Broadcasting fra San Francisco State University. Freelancede i studietiden for DR, P1, Politiken, Information og Weekendavisen og senere også fra San Francisco og New York. Arbejdede på TV-avisens udlandsredaktion fra 1980 – fra 1990 chef for TV 2’s Faktaafdeling, derefter korrespondent i Paris for TV 2.  Har skrevet fem bøger om Frankrig, en samtalebog om Mellemøsten og romanen Damaskus-affæren.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Emmanuel Macron og Frankrig

Emmanuel Macron og Frankrig