Nedsat pris! En arbejdsnarkomans bekendelser Forstør
Kategorier / sektioner:

En arbejdsnarkomans bekendelser (Bog, Hæftet)

Af: Hanne Feldthus

Forlag: Gyldendal Business
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 221
Dato for udgivelse: 25-2-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788702085860
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Hartmann, Schmidt og Ravn
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
193,75 kr
epub
41,25 kr

193,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 250,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hanne Feldthus gør kometkarriere og suser af sted i overhalingsbanen. Hun helmer ikke, før hun har nået det bedste resultat, og hun arbejder hele natten, hvis det er nødvendigt. Arbejdet bliver det vigtigste i hendes liv, det bliver en slags narkotika. Hun opdager ikke, at det er ved at gå helt galt.
Hanne Feldthus fortæller med ætsende humor og klarsyn fortæller om at køre ud over kanten med 500 km i timen og blive så udbrændt, at man lægger vasketøjet ind i opvaskemaskinen og de tomme flasker i køleskabet.Humoristisk, underholdende og uden at lægge fingre imellem fortæller Hanne om konsekvenserne af aldrig at sige nej - og om hvad der kan ske, når man glemmer, at man har et liv uden for arbejdet. 
Eksempler fra bogen:
»If you want something done, ask a busy man« gik direktøren kækt rundt og sagde til alle, der gad høre på det, heriblandt mig. Og jeg er født som en ´busy woman´, så da jeg først var kommet i gang, fik jeg hurtigt en masse at rive i. Det kunne jeg finde ud af. Bizart nok fandt jeg en vis tryghed i præstationsangsten, eftersom det var så velkendt en følelse, og der altid ventede en belønning bagefter i form af at have oplevet suset ved at gøre det godt.«
»Jeg stillede gerne op for at hjælpe med at korrigere deres fejl. Jeg producerede gerne deres præsentationer for dem og gennemgik dem med dem, så de vidste, hvad de skulle sige hvornår, hvis jeg da ikke simpelthen tilbød at holde præsentationerne for dem.
Jeg aflyste uden beklagelse min ferie for at få et oplæg klar til den aftalte deadline. I de to år, projektet varede, holdt jeg sammenlagt kun tre ugers ferie. Og jeg var gud hjælpe mig stolt over det. Stolt af at blive udpeget til at være ansvarlig for vigtige projekter og stolt af at være den, der var med til at holde et højt tempo og en konstant fremdrift.«
Læs artiklen Livet som selvstændig skærmer for stress fra Erhvervsbladet 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En arbejdsnarkomans bekendelser

En arbejdsnarkomans bekendelser