En blå bog til Leonore Forstør
Kategorier / sektioner:

En blå bog til Leonore (Bog, Indbundet)

Af: Linda van Mieghem

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 129
Dato for udgivelse: 5-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Birthe Lundsgaard
ISBN-13: 9788740603293
Produkt type: Bog
Originaltitel: Blauw voor Leonore
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Hollandsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

266,35 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Esmeraldas verden går i stå, da hendes lillesøster Leonore driver til havs i en gummibåd. Og når hendes mor spiller klaver, lyder det så sørgeligt og så rasende, at Esmeralda bliver nødt til at gå ned til stranden.


Heldigvis kan hun finde støtte hos sin ven Alex, og en dag giver han hende en blå bog, som hun kan skrive sine tanker ned i. Esmeralda begynder at skrive breve til sin søster, og hun forestiller sig, at Leonore er blevet til en havfrue.


Da Esmeralda en dag møder Julie, der samler skaller på stranden, kommer hun til at sige, at Leonore bare er i Spanien og snart kommer hjem.


Men kan hun blive ved med at lade, som om Leonore er i live, og hvordan kan hun og hendes familie komme videre, når de savner Leonore så meget?


En blå bog til Leonore er en modig og poetisk bog, der handler om de sværeste ting i livet. Men den handler også om håb, og om hvor vigtigt det er at have nogen, som man kan komme til, når man har allermest brug for det.


Belgiske Linda van Mieghem er født i 1948 i Antwerpen. Hun har skrevet en lang række bøger for børn og unge, og hun har vundet flere priser for sine værker. Hendes bøger er oversat til både fransk, tysk, norsk og dansk.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En blå bog til Leonore

En blå bog til Leonore