En dag ad gangen - en historie fra blødersagen Forstør
Kategorier / sektioner:

En dag ad gangen - en historie fra blødersagen (Bog, Hæftet)

Af: Palle Lykke Ravn

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 255
Dato for udgivelse: 2-4-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788778878489
Produkt type: Bog
Forord: Hanne Reintoft
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

99,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Palle Lykke Ravn er bløder. I 1984, kun 8 år gammel, blev han smittet med hiv gennem sin blødermedicin – som det skete for 90 andre blødere i det, der siden er blevet kendt som Blødersagen. Palle er en af de få hiv-smittede blødere, som stadig lever. I En dag ad gangen fortæller han sin historie.
Bogen er Palle Lykke Ravns erindringer og familiehistorie. Han fortæller indlevende og inspirerende om sin helt specielle opvækst – om et usædvanligt liv med bløder- og hiv-sygdommene og om moderens og faderens kræftsygdomme. Alt sammen noget, der har lært familien at tage en dag ad gangen.
I bogen fortæller Palle også om sit voksne liv som lokalpolitiker for Socialdemokratiet i Midtjylland og om den langvarige blødersag, der førte til, at alt transfusionsblod i dag bliver screenet for hiv-virus.
Både livet som bløder, forældrenes kamp for en kompetent behandling af deres blødersøn og – selvfølgelig – den langvarige blødersag og kampen for erstatning og en placering af ansvaret har præget hele familiens liv. Det er dermed også en historie om kærlighed, der om ikke overvinder alt, så giver familien øget sammenhold og styrke til at kæmpe.
En dag ad gangen er fyldt med de mange avis- og ugebladsartikler, der gennem årene har handlet om blødersagen og om Palle Lykke Ravn selv. Bogen er gennemillustreret med fotos fra familien Ravns liv.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
12-02-2012

Dette er en meget meget stærk historie, en historie om alle burde læse for det sætter livet i relief. Bogen er godt skrevet, levende fortalt. Bogen fortjener at blive kendt vidt og bredt, og forfatteren fortjener enhver mulig ros og anerkendelse for bogen, men sandelig også for hans måde at klare livet på, han er et eksempel at følge for alle os andre. Den bog skal læses!

Bedømmelse 
11-03-2011

Fantastisk bog. Det er næsten som et eventyr, personerne må gå så uendeligt meget ondt igennem, og bogen er skrevet så levende at man hele tiden "er der" med dem. Men hvor det syntes allermest umuligt, hvor alt håb synes ude, kommer solen pludselig frem. Palle Lykke Ravn har skrevet en fantastisk bog, en bog som alle bør læse, og som burde hædres her i vores lille land. Rørt til tårer bliver man, men samtidig er der en god morale. Uanset hvor sort livet syntes, og hvor svært det kan være, så må man aldrig give op, for solen kommer frem igen! Det er den bedste danske udgivelse i 2010. Køb den, og fortæl vidt og bredt om den, det fortjener bogen, Palle Lykke Ravn, men så sandelig også Blødersagen som vi alle bør huske.

Bedømmelse 
08-11-2010

Fantastisk bog, alle bør læse den. Hvilken grusom historie, men så kommer kærligheden og alt ender godt. Utroligt velskrevet og medrivende!

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

En dag ad gangen - en historie fra blødersagen

En dag ad gangen - en historie fra blødersagen