Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

En delikatesse (Bog, Hæftet)

Af: Muriel Barbery

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 133
Dato for udgivelse: 2-11-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oversætter: Agnete Dorph Stjernfelt
ISBN-13: 9788779735040
Produkt type: Bog
Originaltitel: Une gourmandise
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Fransk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Paperback
99,00 kr
Bog
Hæftet
172,15 kr

172,15 kr

-23.5%

Vejl. pris: 225,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Verdens førende madskribent og kritiker ligger for døden i sit hjem i Paris. Pierre Arthens er 68 år, et magtmenneske, arrogant, kantet og stædig. Men det at han skal dø, bekymrer ham ikke. Det eneste der plager ham er bestemt en smag, som han absolut må genopleve, inden han dør. Men hvilken? Han har en idé om en særlig smag. En glemt smag - måske en ret? En delikatesse som rummer hele meningen med hans karriere og hans liv. Men han kan ikke komme i tanke om, hvad det er. Og han har to døgn til at finde ud af det.
Han ved, at denne smag er hans livs første og ultimative sandhed, at den indeholder nøglen til det hjerte, som han har bragt til tavshed. Han ved, at det er en smag fra barndommen eller ungdommen, en magisk og oprindelig smagsoplevelse, der går forud for hans kald som kritiker, forud for ethvert begær eller enhver ambition. En glemt smag, der gemmer sig i hans inderste, og som nu står for ham som den eneste ægte sandhed om hans liv.
Muriel Barbery er fransk forfatter, født i 1969. En delikatesse - hendes debutroman - blev udgivet på fransk i 2000. Seks år efter udkom hendes internationale bestseller Pindsvinets elegance (Tiderne Skifter, 2009). Med mere end 2,5 million eksemplarer på fransk er den de seneste års absolut mest solgte roman i Frankrig. Pindsvinets elegance er oversat til 40 sprog og også filmatiseret.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En delikatesse

En delikatesse